Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bajaj Pulsar 200 NS mi yoksa TVS Apache 150 RTR Edge mi Alınır öneri?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    19 Ağustos 2014
    Şehir
    ADANA
    Ya demiyim Diyom da :D su soğutma biri hava sogutma biri
    arka disk fren arka kampana
    enjeksiyonlu yakıt karbüratör
    24 hp - 13 hp mi neydi
    son hız desen zaten öyle. Commuter motorla caanim pulsari kiyasladiniz bu arada kimse kendini kandirmasin kurye dediğin adam cbf ye biner ya da başka ihtimal ybr. çok büyük oranla cbf biniyorlar ama. apache adam akıllı görmedim ben. o titreşimle apache binmek de ne biliim akıl mantık işi değil :D
    enescanatar ve tekoklava bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Parca kalitesine ve yasanan sorunlara bakildiginda tvs nin piyasada uzun sure olmasi ve sorun cikartmadiginin bilinmesi nedeniyle tvs tercih edilmelidir.ancak herkez tasarim ,hiz ve fiyatini goz onunde bulundurdugundan pulsar diyecek sonrada iki gun sonra bir ses geliyor,arka frenim tutmuyor,durduk yere istop etti,yanik kokusu geldi gibi sikayetleri pulsar basligina yazacaktir suanda sistem boyle isledi bilginize

  3. #23

    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Mondial 100 Kh 2006. Honda CBF 150 2017
    Aman ha Pulsar'a kalitesiz demeyin döverler, bu yazdan beri takip ediyorum kabul edelim Pulsar o kadar da Pulsar değil, birazcıkın sorunlu motor ama birazcık. Ben hiç binmedim ama yorumlar iç açıcı değil.
    Gel gelelim ki ben asıl sorunun montaj olduğunu düşünüyorum, çoğu sorunu bence bundan kaynaklı. Tabi 3 tane kilitlemiş motor duyunca acaba diyor. (Face) Bu sorunları gariban Çinli yapsa yiyeceği taşın haddi hesabı yoktu doğru oturup doğru konuşalım (Eğri oturmak omurgaya zararlı) ben oyumu Hero Karizma R'dan yana kullanıyorum, birde onu bekleyin bakalım, fiyat 6.000 bandında olacakmış.

  4. #24

    Üyelik
    14 Temmuz 2014
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    Öncesi muhtelif motorlar :) Şuan Yamaha YZF R 25
    İkisinin arasında dağlar kadar fark var biri at birisi eşşek.
    Apache mi discovery mi desen neyse.

  5. #25
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Arkadaş çoktan kararını verip almış motosikletini. Ama apaçi ile bajaj ın kıyaslanacak modeli discover olmalı. Kullanmadan yorum yapan arkadaşlara da hayretler içerisinde bakıyorum. Yok dökülüyor yok arızalı vs vs vs... Arkadaş önce motoru bir tanı. Benim başıma hiç gelmedi ama elektrikçi ( elektronik mühendisi değil, 20 yıldır her nevi otomobil, televizyon elektrikçisi ) bir arkadaş benim pulsar ı denedi:
    Dar sokaktan dönüş yaparken stop ettirdi. Geldiğinde motosikleti inceledi ( kendisinde sıfırdan kullandığı 93 mz 251 i var ) abi bu motosiklete amarikan arabalarında olan müşür stop ettirici koymuşlar dedi. Ne diyorsun felan derken ne işe yaradığını anlattı: acemi veya modelin acemisi motora zarar veremesin diye motor elektirik kesiyor dedi.

    Kıssadan hisse... Özellik çok, yakıt yok ( 80km/h ort ile 100km de 2.5 lt yakıyor ), hızı fena değil ( 152km gördüm ), ikinci marşı veya çalıştırırken gaz vermeyi hiç yapmadım... daha ne diyeyim. Samimi arkaşlarıma tavsiye ediyorum. Mutlaka deneyin. Zırıltıdan şikayet eden denge zımbırtısını söksün ( 2010 model suzuki vstrom da, 2011 cbr250 de, 2008 model Honda varadero da zaten yok. Bizzat test ettim )

    Denemeden tü kaka diyen arkadaşları test sürüşü yapmaları konusunda uyarıyorum
    tekoklava bunu beğendi.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  6. #26

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    1500 adetin üzerinde pulsar satıldığını biliyorum. yanık kokusu geliyor diyen bir kaç kişi gördüm. arka frenim tutmuyor diyen bir iki kişi gördüm. stop etme sorunu dediğiniz şeyi en fazla 10 kişide duydum. 6 aydır aktif olarak kullanıyorum stop etme sorunu yaşamadım hiç. arka frenim canavar gibi. o ses olayı var bir tek. o da denge sensöründen. çözülmeyecek bir şey değil ama şu an için türkiyede çözüme kavuşmuş değil. sensör tamir edilmiyor yenisi ile değiştirsen yine yapıyor. çözüm denge sensörünü yeniden imal etmek. bunun için de aldığım bilgiye göre kuralkan durumu bajaj a iletmiş. birkaç kişi fren tutmuyor dedi diye insanlar zannediyor ki bu motorun freni tutmuyor. hayır kardeşim birkaç kişi böyle sorun yaşıyor servise gittiğinde de frene tekrar ayar yapılınca normale dönüyor. sorunun nerede olduğunu varın siz anlayın. 1500 ün üzerinde motor satılmış 5 10 kişide olan bir şeyi kronik zannetmeyin arkadaşlar. 7350 tlye 1500ün üzerinde satılmışsa bu motor için 6000 tlden fazla fiyat olursa satılmaz diyen insanların sözüne kimse itimat etmesin. bu sitede her yerde var böyleleri. yok şu fiyatta gelirse satılmaz yok şu olursa satılmaz sözlerini bırakın. herkes kendi adına konuşmalı. şu fiyata gelirse ben almam de çekil kenara. olması gereken budur bence. bakın şimdi de mondialin getirdiği RX3 için böyle diyorlar. nasıl satıldığını hepimiz göreceğiz
    tekoklava bunu beğendi.

  7. #27
    tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2013
    Şehir
    izmir bornova
    Motosikleti
    200ns
    Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam TVS'i tercih ederdim seri ve sağlam. Pulsar oyuncak gibi ve bence malzeme kaliteside o kadar iyi değil. Ama TVS tam bir canavar her türlü oyna kır dök parçasıda uygun.
    bir tane daha motosiklet uzmanı
    bu forumda ne kadar çok var bunlardan
    motorun resmi haricinde hiç bir bilgisi olmayan
    ama motor uzmanı olan
    4 sene tvs kullandım sattım pulsar aldım
    5 aydır kullanıyorum
    açıkcası yorumuna sesli güldüm
    haydi eyvallah

  8. #28

    Üyelik
    01 Eylül 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    pulsar ns200
    Dün itibarı ile tvs 2013 model 0 motor aldım pulsarı 600km kullanmıştım neden apchi tercih ettim. ilk olarak boyum 1.75 istanbulda yaşıyorum tırafik sorun motor hafif ve ayaklarım yere tam basmalı pulsar iyi hoş benim görüşüm tabiki 1.80 in altı iseniz istanbulda sıkıntı yaşarsınız misal şöyle bir seneryo ile karşılaştıralım hafif yokuşta öndeki araba durdu sizde durdunuz motoru geri çekip soldan veya sağdan kaçmanız lazım ayağınız yere tam basmıyor ise güç bir durumdasınız aradaki fiyat farkıda etken tabiki ama pulsar alınmayacak bir motor değil her ne kadar depo kapağında paslanma görsemde pulsarı aldığımda 56 günlük motordu malzeme kalitesi biraz düşük geldi bana.

  9. #29
    acrobats7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2005
    TVS birçok cross motordan bile torku ve hızı ile çok ilerde.. Yakıt ekonomisi ve hız + tork düşünülürse, uygun açıklama şu ybr dan az yakıp cbf den daha seri kaçıyor, son hızlar aynı cbf ile. 2013 ler öncekilerden çok farklı ! hem motor içi hem şase ve lastikleri ile. tavsiyem 2013 ve sonrası modeller.
    Apache içn ön dişlisi bulamayan arkadaşımız acemi sanırım, apache ybr ile aynı ön dişliyi kullanabilir. ön dişli 14 olursa daha iyi olur (orj.13)

    Bu arada Pulsar gayet güzel motosiklet ama apachenin parça servis ve sıfır sorunlu oluşu ile kendini ispatlamış bir model. Pulsar en başta yakıt fazlalılığı ile boş yollarda keyif motosikleti, ekonomi ve şehir içi için TVS çok önde !

  10. #30
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam TVS'i tercih ederdim seri ve sağlam. Pulsar oyuncak gibi ve bence malzeme kaliteside o kadar iyi değil. Ama TVS tam bir canavar her türlü oyna kır dök parçasıda uygun.
    Alıntı tekoklava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir tane daha motosiklet uzmanı
    bu forumda ne kadar çok var bunlardan
    motorun resmi haricinde hiç bir bilgisi olmayan
    ama motor uzmanı olan
    4 sene tvs kullandım sattım pulsar aldım
    5 aydır kullanıyorum
    açıkcası yorumuna sesli güldüm
    haydi eyvallah
    Hem Tvs apache hem de pulsar kullananların yorumları daha gerçekçidir diye düşünüyorum.

  11. #31
    _kaan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2006
    Şehir
    İSTANBUL
    6 aydır Pulsar kullanıyorum yağmur çamur hiç umrumda olmadı ihtiyacım olduğunda her havada kullanıyorum. şuan henüz 2000 km.de bir kere aksırdığını tıksırdığını görmedim. Motosikleti bilinçli kullanmaya çalışıyorum, hiç son hızı ne diye merak edipte dibine kadar sıkıştırmadım motoru. Uzun süre kullanma amacıyla aldım, ben onu üzmüyorum o da beni üzmüyor. Birde yakıt olayına gelirsek 2-2.5 litreleri yakalamak imkansız değil ama zor, ben 3ün altına inemedim. Ortalama tüketim değerim 3.3lt civarında. Herkese kazasız belasız sürüşler..
    mesahin02 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)