motoru teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?
Reklamlar
-
Herkese merhaba arkadaşlar... Tiger 150 siparişi verdim, yaklaşık 20 gün oldu hala gelmedi. Gümrükteymiş galiba motorsikletler. Tiger 150 hakkında, kulanan arkadaşlar varsa fikirlerini rica edeceğim. Ayrıca motoru teslim alırken nelere dikkat etmem lazım? bunların yedek lastiği oluyor mu? Yani ilk kez motor alıyorum ve teslim alırken nelere dikkat edeyim? Bu konularda yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim. İyi organizasyonlarda görüşmek üzere, herkese sevgiler saygılar...
Reklamlar
-
Yaaa keşke siparişvermeden önce biraz daha düşünseydin en iyi Çin malı MONDİAL arkasında Uğur garantisi var 150 Zat hem de karizmatik
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
Çizik flan yada montaj hatası var mı onlara dikkat et Hayırlı olsun
-
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
Yaaa keşke siparişvermeden önce biraz daha düşünseydin en iyi Çin malı MONDİAL arkasında Uğur garantisi var 150 Zat hem de karizmatik
___KILIÇ___
tiger 150 ile zat 150 nin ne alakası var. bunlar farklı sınıfta iki motor
-
İskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Dostum en kötüsü MONDİAL aslında Millet şikayetsi sitede Ayrıca Kanuni çin değil TAİWAN malı
-
Ayrıyeten alır almaz bir motorcuya kontrol ettir ne olur ne olmaz değil mi ?
___KILIÇ___
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
tiger 150 ile zat 150 nin ne alakası var. bunlar farklı sınıfta iki motor
Yok ya almadan önce bunu incelese bunu alırdı yoksa alakası olmadığını biliyorum
___KILIÇ___
-
teşekkür ederim arkadaşlar da, mondial 150 zat 3.370 olmuş. benimki 2.350 üstelik ben önce sipariş verip biraz da indirim yaptırınca (arkadaş indirim) motor nerdeyse 2.000 ye geliyo bana. iyi değil mi?
-
rider89 adlı üyeden alıntı
Dostum en kötüsü MONDİAL aslında
Millet şikayetsi sitede
Ayrıca Kanuni çin değil TAİWAN malı
Yaa ben Çin malı olmadığını biliyorum da Çin malı diye almıyor olabilir diye dedim yani ayrıyeten bu motor çoooooooooooook karizmatik beah
___KILIÇ___
-
rider sağol. kız arkadaşımla bızbız gezmeyi düşünüyoruz. seninki scooter mi?
kılıç sen tiger 150 yi görmedin galiba? ;)
Moderatörümün benimle yakından ilgilenmesi hoşuma gitti. Mutlu oldum. Ben de hep buralarda olacağım. Balık merakı olan motorcu arkadaşlar varsa beni bulabilirler. sevgiler
mostwanted farkları ne bunların? ikisi de 150 cc değil mi? anlatsana hakkaten
-
Biliyorum da ben de biraz 150 Zat hastalığı var onun için ama benim tavsiyem belli hem de daha karizmatik bakınca konuşuyor
____KILIÇ____
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler