Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kymco xciting 250 ri vs Sym Gts 250i Evo 2013 model sizce hangisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    28 Ekim 2014
    Şehir
    bodrum
    Motosikleti
    MZ 251 ETZ 1991
    başlık sym & kymco yorumların çoğunluğu x max x city üzerine ilginç


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    designer79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hnda today--hnda pcx125- sym gts250ievo-fizy 125
    gts 250 kullanan biri olarak. aynaların katlanması süper bir özellik fakat görüş açısı gerçekten çok kötü. 2,eli bence iyiydi internete koydum sabah gelip aldılar tabi km düşüktü belkide ondandır bilemiyorum. şuan bende kymco xciting 250 nin incelemesindeyim.

  3. #23
    ali taş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Naçizane fikrimi belirtmek isterim ki, en büyük araştırmalarından birini yaptım bu iş için 7500 civarında bütçem vardı ya sym ya xMax ya da kymco xciting 250i alacaktım. Bayagi bi araştırma sonunda internetten öğrendiğim şu idi bariz bir üstünlük yok şekil olarak herkesin fikri zaten Farklı. Sonucunda tek tek hepsini deneme kararı aldım kymco yu denedim performans olarak hoşuma gitti o an neden bilmiyorum güvenli de geldi sadece ilk olduğu için çok büyük gelmişti. Sonra sym denedim parça kalitesi çok daha düşük geldi ama şekil olarak hoştu. Lastiklerin küçük olması korkuttu biraz bi de çukurlarda cok rahatsız etti en Son da gidip yamaha denedim daha ufak bir motor olduğu kesin kimine göre iyi kimine göre kötü bir özellik bu. parça kalitesi bu motorda da iyiydi. Yani sym yi direk Eledim sonra yamaha almak istedim herkes gibi sonra baktım ki 7500 civarında hep Karbüratörlüler var zaten enjeksiyonlu olanı bile diğerlerinden çok yakıyor o yüzden onu da eleyip kymco aldım çok memnunum inanılmaz bir dengesi var önde çift Disk fren kombine fren sistemi çelik fren hortumları büyük lastikler. Her şeyi barındıran gösterge paneli yeterli aydınlatma sınıfına göre düşük yakıt tüketimi. 3.5 4 litre arası. Neredeyse cbf 150 kadar. Daha ne olsun:-) tavsiye ediyorum kymco tam bir Scooter uzmanı. Amerikada yarışlarda ipi göğüsleyen. İtalya da Scooterın memleketinde İtalyanlardan çok satmış bir makine.

  4. #24
    balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2006
    Şehir
    Kocamustafapaşa-istanbul
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Kymco xciting 250 ri den aman uzak durun Aydın şoke den istanbula gelirken kayisi koptu 5 gündür kayis bekliyorum hiç bir yerde yok Nazilli'de genel distribütörü var fabrika 3 gündür kayisi göndermedi hergün 3 kez telefon görüşmesi yapıyorum ben böyle bir şey ne görmedim çıldırmak üzereyim başınıza bela almak istemiyorsanız bu motor dan uzak durun

  5. #25
    BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2015
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    Tabiki tüm avrupanın kullandığı fakat bizde malesef balon xmax ın piyasayı ele geçirmesi yüzünden pek tercih edilmeyen, XEVO250 diyorum.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler