zihnigonen kullanıcısının son içeriği

1. zihnigonen

Akyaka'da kaza yaptım

Motorumda birşey olmamasına rağmen sigortadan aldığım için hasar kaydı oluşacak 1760726220 Videomda zaten buna değindim. Dikkat ederseniz amcaya ters bir laf etmedim
  2. zihnigonen

Akyaka'da kaza yaptım

İlk söylediği "ben sana nasıl çarptım oldu" ama bence beni gerçekten hiç görmedi 1760726101 İşin acele olunca daha fazlası için teklif etmedim artık. Bu arada normalde köyde olacaktım. Sırf senin için geldim
  3. zihnigonen

Akyaka'da kaza yaptım

Öyle oldu. Düşsek veya 1 saniye önce çarpsa daha farklı olurdu. Gerçi ekipmanlarımız tamdı ama motor ciddi hasar görürdü. Elhamdülillah motorumda bir hasar yok. Sadece sol yan çanta hasar gördü. İçindeki dron vb eşyalar da sağlamdı
  4. zihnigonen

Akyaka'da kaza yaptım

Kaza videosu Değerli arkadaşlar öncelikle bu videoyu paylaşma sebebim amcayı linçlemek değil. Ben kendimce bir ders çıkardım, bu deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. Tamam amcanın beni beklemesi gerekiyordu ama bakın beklemedi. Dolayısıyla biz motosiklet kullanıcıları öncelikle kendimizi...
  5. zihnigonen

Doğu Karadeniz gezim

17-31 Temmuz tarihleri arasında Yamaha Süper Tenere 1200 ile yapmış olduğum Doğu Karadeniz ÖZET videom: Gezdiğim yerlerin detaylı videosu kanalımda mevcut. Keyifli seyirler. 1755690193 1755690234 1755690265 1755690284
  6. zihnigonen

Sizce hızlımı

Anlık 140-150 yapmak için yetebilir. 140-150 ile yarım saat sürüp geleyim olur. Ancak "ben şöyle bir çıkıp 400-450km yapayım, 140-150 ile giderim" olmaz. 140-150 ile stabil, titreşimsiz gidebilmek için 900cc ve üstü motor lazım. Onun altındaki motorlarla tapagaz gitmen gerekir. motor zorlanır...
  7. zihnigonen

bu kazada gerçekten kim haklı

Biz motorcular için; "haklı olmaktan ziyade hayatta olmak" daha önemli olmalı. Öldükten sonra istediğin kadar haklı ol. Uzun yıllar motora binmek istiyorsak her zaman defansif kullanmamız lazım. Görmemiz ve görülmemiz lazım. Bu sebepleki hızımız ve konumumuz doğru olmalı. Yoksa arkamızdan kim...
  8. zihnigonen

[Denizli - MT]

Mesajınızı yeni farketmem.... Kususra bakmayın, farketmemişim
  9. zihnigonen

Boykot Ediyor musunuz

Siyasi bir fikrim yok ancak işin tarihi boyutunu biliyorum. İsraillilerin ne amaçladığını da biliyorum. İşin sonunda birisi dur demezse olay ülkemize kadar gelecek. Çocuklarımın, torunlarımın başına bela olacaklar. İsraillilerin Filisten'e gelişini bir araştırın derim. İnsanların evlerine nasıl...
  10. zihnigonen

Boykot Ediyor musunuz

Elimden gelen Filistinlilere dua etmek ve Yahudi mallarını boykot etmek. Keşke daha fazlası elimden gelse...
  11. zihnigonen

Neden duramadım ?

faydalı bir içerik, teşekkürler. Eleştirmiyorum sadece olumlu geri dönüt vermek istiyorum. Mesafe ölçüsünü de "feet" değil de "metre" cinsinden versen kafamızda daha iyi otururdu.
  12. zihnigonen

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

Bu kadını uzun zamandır takip ediyorum. Bırakın bir kadını, birçok erkeğin dahi cesaret edemediği şeyleri başardı. Afrika'da bile hayatta kaldı. Düzmece işler yapacak birisi değil. Hırsızlar baya baya acemiymiş. Zaten motoru bulduğunda hırsızların motorunu terk edeli 2 saat olmuştu. Kamera...
  13. zihnigonen

Manuel vites mi Otomatik vites mi?

otomatiklerde viraj sensörü var (2016 üstü modellerde). belli bir açıdan sonra vites değiştirmiyor
  14. zihnigonen

Kartal Gölü, Gökçeova Gölü, Köyceğiz, Çameli gezimiz (Denizli çıkışlı)

Rota videosu: https://www.youtube.com/watch?v=PM46SiUrOBk 1.GÜN 10 Temmuz Cuma günü Mehmet Akbaba (Yamaha R25), Ramazan Eskin, Murat Aydoğan ve Mücahit Atmaca (Dacia Stepway) ile birlikte bir küçük gezi planladık. Araçla gelen arkadaşlarımız bizi ekip Vakıf Köyü'ne geçince işi tribe bağladım...
  15. zihnigonen

Denizli, Ödemiş, Birgi, Gölcük gezimiz

21 Haziran 2020 Pazar günü arkadaşlarım Aydın Çalhan (Suzuki V-Strom 250) ve Mehmet Akbaba (Yamaha YZF R25) ile toplamda 390 kilometre katettiğimiz bir gezi oldu. Denizli'den 07:00 gibi çıktık. Uluderbent'e varmadan kahvaltı yaptık. Birgi gezisi ve İmam Birgivî Hazretleri'nin kabrini ziyaretten...

Yeni mesajlar