Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kazasız sürüşler.
1 hafta önce ben de sonunda Honda Shadow 750 sahibi oldum. Kullanım kılavuzunu pdf olarak bulup okudum. İnternetten de araştırdım. Bir de Shadow kullanıcılarına ulaşıp, ilk ağızdan bilgi alabilmek amacıyla buraya konu açıyorum. Kullanıcıların yorumunu, tüyolarını...
Herkese kazasız sürüşler dilerim. 1 ay önce ilk motorum olan FF 250 modelini satın aldım. Sürekli bir yerlerini kurcalayıp her şeyini öğrenmeye çalışıyorum. Bugün de dedim ki ayak marşını bir deneyeyim bir şey olursa kullanırım. Sonuç çalıştıramadım ayak marşı ile tabii ki :D Yalnız ayak marşı...
Herkese güvenli sürüşler diliyorum. Kapalı kask almak istiyorum. Bütçem 1000 TL. Aşağıdaki 3 modele kadar eleme yaptım. Sizin de yorumlarınızı öğrenmek isterim. İstanbul trafiği için arıyorum bu nedenle 1000TL'ye olabildiğince iyi bir kask almak istiyorum...
Herkese güvenli sürüşler dilerim
1000 TL bütçe ile kendime bir kask almak istiyorum. Daha önce açık kaskım vardı fakat İstanbul trafiği için kapalıya geçmeye karar verdim.
Ls2 Ff390 Split Kapalı Kask bu modele baktım. Nasıldır yorumlarınızı rica ediyorum. Bir de cruiser kullandığım için çok...
Herkese merhabalar.
2. El bir Daystar 250 buldum. Satın almayı düşünüyorum fakat plakadan sms ile sorgulama yaptığımda motor modeli Daelim S3 Advance diye görünüyor. Bu önemsiz bir hata mi yoksa bir sorun mu var ?
Herkese güvenli sürüşler dilerim
Uzun araştırmalar sonucunda Daelim Daystar 250 almaya karar verdim. Sıfırını bulamadığım, bulsam da fiyatı yüksek olduğu için ikinci el bakmaktayım. İstanbul avrupa yakasında bu motorun servisi bakımı vs için nereleri önerirsiniz ? İdamesini düşünmekteyim. İşi...
Herkese güvenli sürüşler dilerim.
Şişli Poyraz Motor'da düşük km'de bir Daystar 250 var. Diğer ilanlara göre km düşük olmasına rağmen fiyatı diğer ilanlara göre daha ucuz.
Nedenini sorduğumda hiçbir kaza yoktur acil ihtiyaçtan satılıktır dediler.
Poyraz Motor'u bilen gören var mı acaba ...
Herkese keyifli ve güvenli sürüşler diliyorum.
Ilk motorumu alacağım ve chopper tarzından başka bir motora binmeyi düşünmüyorum. Sizce sıfır GV250 mi almak mantıklı yoksa 35k km'de 2004 model Yamaha Virago 535 mi ?
Öncelikle herkese hayırlı ve kazasız belasız sürürler dilerim. A sınıfı ehliyetimi almış bulunuyorum. 1 Ocaktan sonra da kısmet olursa ilk motorumu alacağım. Falcon Freedom 250, Kuba Superlight 200, Hyosung GV250 modellerini mercek altına aldım ve araştırmalarıma devam etmekteyim. Fikirlerim şu...
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Uzun zamandır bir motor sahibi olma düşüncesiyle araştırma yapıp internetin altını üstüne getiriyorum fakat çok araştırdıkça karar verme mekanizması da zorlanıyor sanırım.
Bundan 1 hafta önce sıfır Kuba Superlight 200 almaya karar vermiştim fakat şu...