Tavsiye "Kask"

Herkese güvenli sürüşler dilerim
1000 TL bütçe ile kendime bir kask almak istiyorum. Daha önce açık kaskım vardı fakat İstanbul trafiği için kapalıya geçmeye karar verdim.
Ls2 Ff390 Split Kapalı Kask bu modele baktım. Nasıldır yorumlarınızı rica ediyorum. Bir de cruiser kullandığım için çok çatlak patlak renkli kasklar istemiyorum açıkçası.

Herkese güvenli sürüşler dilerim
1000 TL bütçe ile kendime bir kask almak istiyorum. Daha önce açık kaskım vardı fakat İstanbul trafiği için kapalıya geçmeye karar verdim.
Ls2 Ff390 Split Kapalı Kask bu modele baktım. Nasıldır yorumlarınızı rica ediyorum. Bir de cruiser kullandığım için çok çatlak patlak renkli kasklar istemiyorum açıkçası.

Ls2 lerin kötü bir şöhreti var kafa darbesinden öleceğini bilsen bile kafanda parçalanmayacak bir kask al

Son düzenleme:
https://www.youtube.com/watch?v=gqMv2kXFZDU

Ls2 lerin kötü bir şöhreti var kafa darbesinden öleceğini bilsen bile kafanda parçalanmayacak bir kask al

Merhabalar. Ls2'nin şöhretini bilemiyorum ama 165 TL lik pizzacı kaskını böyle fırlatınca kırılmaması zaten beklenmemeli diye düşünüyorum. Öte yandan Shark'ın değerlendirmelerine bakıyorum şimdi. Söylediğim kask ne yazık ki 2 yıldız almış. Givi markasına bakmaya başladım şimdi.

ls2 artcı kaskım vardı ff352 mi neydi.arka tutamağa takmıştım otobanda seyir halinde iken 110 km hızda tutamaktan çıkıp düştü hemen durup aldım.kask bildiğin balon gibi esnemeye başladı gerisini sen düşün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o paralara başka markalar bakmalısın. indirimleri kovala o paralara bell mt falan bulursun. ls2 bence düşünülmemesi gereken bi kask.

Kabuto kasklara da bakmanı tavsiye ederim. Japon malıdır, kendim ve birçok arkadaşım kullanıyor memnunuz.

Motomax'in %50 indiriminden yararlanıp Scorpion Exo modellerine bakabilirsin.

Kabuto iyidir, fiyatı uygundur, kalitesi oldukça yüksektir, aynı malzeme ile üretilen diğer marka emsallerinden çok daha uygun fiyata satın alınabilir. Bir bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar