Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm arkadaşlar bugun yzf r25 subaplardan şaşkırtı sesi geliyodu sevise götürdüm shim denen bir parçada sıkıntı oldugunu ve 150 tl gibi bır masraf cıkarttılar bu shim yada şim ne haltsa nasıl bişey bu kadar pahalımı ?
Merhaba Arkadaşlar ;
yaklaşık 3 4 hafta once arkdaşım korfez otoyolunda kaldı RKS marka 150 titanic motosıklet ile ıstanbuldan kocaeliye gelıyodu motor kıtledı arabayla cektik motoru gece oldugundan dolayı servıse goturemedık gecen cumartesı benı aradı kocaelide şiman motosıkletın onunde...
Merhaba arkadaşlar ;
yzf r25 kullanıcıyım motorum cok guzel ama africa twin 2016 verisyonu cok hosuma gıttı tam ıstedıgım ozellıklerde cok hızı seven bırı degılım daha öncede wr125x kullandım cok memnundum cıft sılındırlı bır makına gecme hıssı benı r25 surukledı bende aldım sımdı afrıca twın...
Selamun aleykum arkadaslar Motosikletin bilginiz gibi 4 tekerli araçlara göre çok fazla avantajı ve dezavatajı olabiliyor.
Size bir soru;
Siz motosikletinizi hangi araca benzetiyorsunuz her açıdan düşünülebilir ?
Selamün aleyküm arkadaşlar motosıklet arka sehpa satın alıcam önerileriniz ve uygun fiyatlı bişeyler lazım zincir temizlemek için yağlarken kullanıcam sadece
Merhaba arkaşlar dün akşam iş yerinde nöbetçiyim bir arıza geldi ona cıktık arkdaşla 2 arabayiz e5 de ilerliyoruz bu arada şirket telefonunda diğer araçtaki arkadaşımla konusuyorum Bana telefonda kardeşim dikkat et çarpcak dıye bagırdı tak diye carptı allahtan arkdaş uyanık arkadakı arabaları...
selamun aleykum arkdaslar dün yzf r25 aldım cok mutluyum motor suan 40 kusur km de :d rodajı var malum basamıyoz .... makına o kadar dengelıkı hayretler ıcındeyım... sürüş konusunda ve diğer konularda yorumlarınızı beklıyorum ... cok keyıflı makına onceden okudum yorumlar bos degılmıs ...
selamun aleykum arkadaşlar bende wr125 x motosiklet mevcut şimdi bugun durup dururken gıttım bır aksesuar satan yere ünivarsal elcik koruma aldım şu ledlilerden yanlız takmaya başladıgımda sole bıir sıkıntı var benim gidonun içi bos değil verdikleri çelik dübeller bırak ıcıne gırmeyı cıvatası...
Salamünn aleyküm arkadaşlar bugun başıma ilginç bir olay geldi kocaelide outlet center ışıklarındayım önümde polis var oda motorlu yan yana geldik ışık yeşil oldu malum benim motor çok seri vites istiyor (wr125x 6 vites ) neyse sanayi ışıklarına geldık polis abim bakarmısın dedi buyur abi dedim...
Merhaba arkdaşlar hysoung gv 650 hakkında cok kararsız kaldım sizce alınabilecek bir motor mu kronık sıkıntıları varmı konjector arızası gibi tavsiye ve yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler
MERHABA ARKDASLAR YOUTUBE DA GEZERKENE :d DIKKATIMI BIR DIKKAT CEKME UYGULAMASI CEKTI VIIDYO IZLERKEN BIR MOTOSIKLETTE DEGISIK BIR AYDINLATMA GORDUM YERI YILDIZ SEKLINDE AYDINLATAN MOTOSIKLETTEKI BU SISTEMI NERDEN BULABILIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER