zerdüşt34 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yağ koymadan motor sürmek

Merhabalar genel 2.rodaj bakımı için servise götürdüm motoru.Neyse bitti aldım motoru eve giderken 600-700 metre civarı 80 le giderken motor stop etti az kalsın arkamdaki tırın altında kalıyodum.Neyse hemen geri göndüm adam bi baktı yağı boşaltmış ama yeni yağ koymamış ! Bi de başımda beklersen...
  2. Z

Tvs raider 125 top speed sorunu

Merhabalar raider 125 500km rodaj bakımından çıktı bugün.Her viteste kesiciye sokarak en fazla 100'ü gördüm motorla.Ayrıca son viteste 7000 devirde sabit kaldı motor kesiciye girmedi.Normalde düz yolda 120 rahat görmesi gerekiyor.Aradaki 20'nin hesabını yapmıyorum ama böyle olması beni huzursuz...
  3. Z

Sipariş edilen motorun bir türlü gelmemesi

Merhabalar.İlk motorum olacak inşallah,ekim ayında motorun tamamını nakit olarak yetkili bayisinden sipariş ettim.Bana ocak ayının başında motorun geleceği söylendi.Ancak şubat ilerliyor hala ortada yok.Her arayışımda tarihi birer hafta ileri atıyorlar.İlk defa motor aldığımdan ve paranın...
  4. Z

Kask ve interkom

Merhaba.Daha önce konusu açılmış ama son zamanlarda atılmış hiç post bulamadım malum fiyatlar son birkaç ayda çok değişti.fiyat performans kask önerinizi rica edicektim aynı zamanda interkom da alacağım.Kask,30-40 da giderken düşünce öldürmesin yeter zaten aldığım motor 125 cc lik bişey, tırın...
  5. Z

Zincir kilit ve disk kilit

Merhabalar zincir ve disk kilidi almak istiyorum.En iyi marka abus diyorlar ama spiral taşı ile kesiliyor onlarda sonuçta.Kilit hertürlü kesilebilecekse 10 bin lira fazladan vermek mantıklı mı ? Makas kesemiyor e makas bin liralık zincirleri de kesemiyor zaten.Fiyat performans olarak disk+zincir...
  6. Z

Sıfır motor alma süreci

Abilerim merhaba.Sıfır motor almayı düşünüyorum.Çevremde malesef bu işlerden anlayan yok.Para ve ehliyet tamam. Bajaj n250 alacağım gibi duruyor.Daha önce hiç araç almadığım için süreci hiç bilmiyorum ve internette gerçekten bilgiler çorba olmuş vaziyette.Noter işleri,sigorta plaka cart curt...

Yeni mesajlar