Sipariş edilen motorun bir türlü gelmemesi

Merhabalar.İlk motorum olacak inşallah,ekim ayında motorun tamamını nakit olarak yetkili bayisinden sipariş ettim.Bana ocak ayının başında motorun geleceği söylendi.Ancak şubat ilerliyor hala ortada yok.Her arayışımda tarihi birer hafta ileri atıyorlar.İlk defa motor aldığımdan ve paranın hepsini peşin verdiğimden ötürü biraz tedirginim ve beklemekten sıkıldım.Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var .Ne yapmam gerekiyor ?.Geceleri uykumu kaçırıyor bu mevzu.Teşekkürler

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Marka model bilgisi de belirtseydiniz keşke; Ekim'den bu zamana kadar gelmeyen motosikleti çok merak ettim gerçekten...

Çok takılmayın, meşhur atasözümüzdeki gibi yaklaşın konuya. :queen:

Motosikleti
D400
buralarda hemen teslim, beklemek yerine yakın bir şehirden alsaydın keske.

paranın hepsini vermeyeydin bence almıştın coktan motoru :)

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
satış sözleşmesi yaptıysan ve orada teslim tarihi belirtilmişse noterden ihtar çekebilirsin
teslimatın hızlanır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir büyüğünle gidip yüzyüze konuyu anlamaya calıstın mı abicim ? Faydası olabilir.

Motosikleti
Honda Forza 250
Gidip bağır çağır şubat geldi sözünüzde durun yoksa paramı verin de açık ve net ol...

uzerinden aylar gecmis ve verdigin para simdi ayni para degil
önemli olan parayi degil motoru almaktir
satis sözlesmesi yaptiniz mi? yada sözlesme yerine gecebilecek, e-mail, sms, belge, makbuz vs birsey var mi?
varsa isin daha rahat, yoksa gidip konusmak tek care, aileni de yanina alarak.
dikkat et olay cikmasin

aldığın bayiide motor yoksa başka bayiiden hatta başka şehirden getirtmeleri lazım; tüm Türkiye'de stok olmasa anlarım da.. git bi konuş güzelce, öyle bağırma-çağırma hayvanlık yapma.

Motosikleti
Ns200 15"
Bayinin sahibi yüksek ihtimalle motosiklet çekmiyordur, ara ara gidip hakkınızı savunun hatta gerekirse bıktırınki motosikletinizi size getirsinler.

CRF

kötü bir deneyim olmuş . Her gün ara. hatta ben olsam giderdim dükkanlarına akşama kadar oturur çay kahve söylerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar