Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yaşım 30 ismim kamil. Yazılımcıyım kendi şirketim var. Yıllar önce r6 vardı satmıştım yeniden aldım. Bir yandan motogrup arıyorum. Eskiden çok grup vardı artık onlar neredeler :)
arkadşalar r6 aldım 2 hafta oldu bazen aküde proplemden yemiyordu gaz çalıştığında yani vede nadirde olsa çalışmıyordu benim parkı açık bırakmamdanmı ama bugün bir yere uğradım normal bir sıkıntı yokdu yeni çıkacaktım ama çalıştırırken akü den çızz çızz ses geldi dedim takviye yapalım yaptık bu...
Arkadaşlar 2014 model hyosung gt250r var alalı 2.5 ay oldu 4400 km de suan şöyle bir sıkıntım var debriyaj devamlı gevşiyor vede gazı sonuna kadar çevirdiğimde 2-3-4-5 viteslerde direk hız kesiciye geliyor sonra hızlanıyor saçma sapan bir işlem oluyor bir iki usta debriyaj balatasını yemişin...
arkadaşlar başlık dan da belirtiğim gibi tiger egsoz hesaplı dediler seside iyi dediler ama sitesine girdim hyosung için 2007-2013 göre egsoz üretimi var mış ? şuan motorum 300 km daha alalı 3 gün oldu vede rodaj bitince hemen takmak istiyorum öneriniz ?
öncelikle merhaba yaş 22 istanbul emlakcıyım
ilk motorumu 0 olarak rks titanic 150 cc aldım maltepe galeri ilyasdan şuanlık motorumdan memnunum istanbul da etkinlikler herhangi birşey olursa seve seve gelirim daha nediyeyimki :D bilemedim forumlara hiç takılmam aslında çok uzun zamandır takip...