ZahirLisan kullanıcısının son içeriği

1. Z

Kask Ve Ekipman Öneri

Hocam diyorum bir yerde gördüm ped şişme muhabbetini demek scorpionlara bakmıştım orada gördüm , valla hjc i71 aldım bakacağım gelince , bi f71lere falanda baktım neticede scooter kullanacağım ilerde motoru vs seversem yükseltme vs durumu olursa bütçede el verirse yine değerlendiririm artık ☺️
  2. Z

Kask Ve Ekipman Öneri

Hocam hepsini tabii kask kalitesinde almak mümkün değil sadece kask konusunda bile sonu yok bi nevi :) tabii benim için en önemlisi gideceğim mesafe belli ama normalde araç kullandığım için trafikteki şöförleri gördüğüm için ne kadar ekipman olursa o kadar iyi diye bakıyorum o yüzden henüz...
  3. Z

Kask Ve Ekipman Öneri

Hjc bu kadar kaliteli mi hocam ya , ya o saydığınız markalar zaten üst segment onlara erişmek zor ☺️ agv daha erişilebilir ama oda termoplastik diyor hani hjc kabuk daha kaliteli görünüyor
  4. Z

Kask Ve Ekipman Öneri

Cevap için teşekkürler hocam scorpiondu sanırım hocam oranın en büyük mağazasında onun çeşitlerine de baktım başkada yerde görmedim hjc içime sindi ama şu i71 sharp testinde göremedim açıkçası oda ayrı bir muamma bide agv k3 bu fiyatlarda markaya yönelmelimiyiz yoksa markadan ziyade daha fazla...
  5. Z

Başlangıç için motosiklet önerisi?

Neden vitesli düşünüyorsunuz hocam bir olayı var mı scooterlara göre
  6. Z

Kask Ve Ekipman Öneri

İlk kısım okumayı sevenler için :) isteyen direkt 2.kısma bakabilir :) Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim böyle bir forum olduğunu motor sahibi olunca öğrendim bundanda memnun oldum , ben İstanbul eminönünde çalışan bir arkadışınızım eyüpte ikamet ediyorum işteki arkadaşların kolaylığı vs...

Yeni mesajlar