yusufkalaz kullanıcısının son içeriği

1. yusufkalaz

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

İzlemeden söylim güzel duruyor.
  2. yusufkalaz

20 Bine ne alınır ?

Merhaba abiler,3 aydır motorsuzluktan kafayı yiycem artık.20.000 e kadar bir motor bakıyorum 10 peşin üstü senet şekilde. Aklımda 2 motor var biri fazer600 diğeri Mt-07.Mt biraz riskli geliyor gözüme. Birde 10 bine dolar alıp yıl sonu 2 ye katlar mıyım acaba ? Bu da kafama takıldı ufak bir soru.
  3. yusufkalaz

İstanbul'da uygun çekici lazım.

Merhabalar Geçen akşam giderken motorum e5 de kaldı.Sanırım kitledi çekici lazım tanıdık uygun getirebilcek birisi var mı ? Veya ücreti mukabilinde kendi motoruyla çekebilecek birisi ? Herkese iyi günler.
  4. yusufkalaz

Telefon Hakında yardım Lazım

Geçenlerde bir arkadaşım bana bir adet Note 8 verdi.Cihaz kaçak,parmak izi sensörü herkezinkini kabul ediyor,pili hızlı bitiyor.Ama 4gb ram,ekranı,depolama alanı ve kamerası güzel.Cihazın model no:SM--N9500 UD. Samsungu aradım bu model numarası bilmediklerini ve başka ülkelerde satilan bir...
  5. yusufkalaz

Aranızda avukat var mı ? Ufak bir sorum varda.

Aranızda bir avukat varsa acaba bana bir yardımcı olabilir mi ?Bir miras konusunda bilgiye ihtiyacım var da. 0537 699 39 30
  6. yusufkalaz

Gece 4 de boş olan A1veya 2 eğliyeti olan biri lazım

Evet abilerim sizlere işim düştü. Bu gün bir Bajaj St 125 aldım. Muayenesi sigortası ruhsatı vardır,yalnız benim ehliyetim yok.Bu motoru benim için Esenler otogardan Şişli'ye götürebilecek bir insan var mıdır ? Cebimde kuruş kalmadı ama gel git masrafını iki pakette sigara masrafını Cuma...
  7. yusufkalaz

Bu nasıl çıkar

Abiler bunu sanırım tamirci takmış bir saattir uğraşıyorum sökemedim pense dönmüyor bunu nasıl çıkartabilirim ? Çok sinir bozucu ya.
  8. yusufkalaz

Ufak bir bilgi lazım.

Merhaba abiler ve ablalar. Benim bu ay Turkcell olan bir senelik şözleşmem dolmuş bulunmakta yeni bir sözleşme yapmak istiyorum,yalnız kafama bir şey takıldı acaba Türkcell'de faturalı olup tekrar şöyle iPhone 7,Galaxy S8 gibi bir telefon alıp onu satsam peşinat olarak versem.Senetle motor...
  9. yusufkalaz

Akü bitti şarj etme hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Bugün motoru babamı vermiştim O da sanırım kontağı kapatmadan motoru bıraktı ve akü bitti. Motor ayakla çalışıyor fakat marş basmıyor. Akü şarj cihazı taktım bunu kaç saat şarj etmem lazım.Hızlı mı yavaş mı yapmam lazım ? Şarj aletimi daha önce arabada kullanıyorduk bu yüzden motorla...
  10. yusufkalaz

Sizinki kaç bin kilometrede ?

Herkese merhabalar herkes Motorumun kaç bin kilometrede olduğunu paylaşabilir mi ? Acaba kim kazanacak :) 79.669 (80.000 bin bakımına az kaldı :P )
  11. yusufkalaz

Bu gün benim doğum günüm.

Öncelikle herkeze iyi günler.Bu gün 18 yaşım girmiş bulunmaktayım.Bir iki sorum olucak. Eğliyet kursuyla görüşmüşdümde 450/500 arası A2 için fiyat verdiler benim için güzel fiyat sürücü kursusahibi abi müşterim çıktı yani biraz torpili. Benden istediği herşey elimde sadece Diplomam yok bu...
  12. yusufkalaz

Türkmenistan Veya Rusya hakında bilgisi olan varsa bekliyorum

Merhaba abiler benim bir iki sorum olacak Yurtdışından araba getirmek için burada yaşayan bir yakınınızın olması gerektiğini biliyorum yurtdışı uyruklu acaba aynı şeyi motor için de geçerli mi. Babamın eşi Türkmenistanlı olduğu için Rusya veya Türkmenistan'dan motosiklet getirebilir acaba benim...
  13. yusufkalaz

Yeni kimlikle ilgili bir sorum olucak

Merhaba abilerim Ve ablalarım. Ufak çaplı bir sorum olucak.Öncelikle yeni eğliyete yazılıcakdım ama kimliğimde fotorafım olmadiği için yazılamadım bana o kimliğe fotoraf koyamayız size çipli vericez dediler bende mecbur kabül ettim.1 hafdadır 2 mesaj harici bir ses çıkmadı ben elden...
  14. yusufkalaz

Bu ne oluyor ?

40.000 Tl borç ödeyip motorumu alıcak adam ? Yoksa hacizli motoru elden verip polise yakalanma takıl mı diyicek ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-acil-aciklamayi-okuyun-kusursuz-motor-441229299/detay Şimdi bu çalıntı mı ? Yoksa kerizmi arıyor ? Yoksa çok masum...
  15. yusufkalaz

Bizimki artık anahtar olmadanda çalışıyor.

Bu gece eve geldiğimde fark ettim anahtarlarım akünün üstüne düşmüş.Benimki artık beni bırak diyor sanırım.https://youtu.be/Nb1if87-Ktg