Ufak bir bilgi lazım.

Merhaba abiler ve ablalar.
Benim bu ay Turkcell olan bir senelik şözleşmem dolmuş bulunmakta yeni bir sözleşme yapmak istiyorum,yalnız kafama bir şey takıldı acaba Türkcell'de faturalı olup tekrar şöyle iPhone 7,Galaxy S8 gibi bir telefon alıp onu satsam peşinat olarak versem.Senetle motor almak istiyorum.O parayı peşinat olarak vererek.
Bununla ilgili bilgisi olan daha önce yapan varsa paylaşabilirsin sevinirim İyi günler.

Hem senet ödeyeceksin hemde telefon taksidi. 2000 lira ödediğin telefonuda 1000 1500e bozduracaksın.

Değmez bence. Sıkıntıya sokuyor insanı. Ben bi kredi çekmiştim ne ara ay bitiyor anlamıyorum.

Hem senet ödeyeceksin hemde telefon taksidi. 2000 lira ödediğin telefonuda 1000 1500e bozduracaksın.

Değmez bence. Sıkıntıya sokuyor insanı. Ben bi kredi çekmiştim ne ara ay bitiyor anlamıyorum.

Şimdi benim faturayı babam öödyor abi 100/150 ''ye kadar ses etmez.Senet kısmını da eğliyet bu ay içinde geliyor part time yapıp öderim die düşünüyorum biraz fikirlerim var kafamda.O yeni motoru istiyorum :).

Merhaba abiler ve ablalar.
Benim bu ay Turkcell olan bir senelik şözleşmem dolmuş bulunmakta yeni bir sözleşme yapmak istiyorum,yalnız kafama bir şey takıldı acaba Türkcell'de faturalı olup tekrar şöyle iPhone 7,Galaxy S8 gibi bir telefon alıp onu satsam peşinat olarak versem.Senetle motor almak istiyorum.O parayı peşinat olarak vererek.
Bununla ilgili bilgisi olan daha önce yapan varsa paylaşabilirsin sevinirim İyi günler.

Kardeşim hic girme o işe benden sana tavsiye.Benim bilader telefon işi yapıyor,çok aşırı zarar edersin.Hem telefonun taksidi hem senet derken ufak bi arizada ortada kalırsın.Bende çok düşündüm zamanında senet ile almayı, gördüm ki senet ile motosiklet sahibi olmak sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar