yusufgursoy kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çok Temiz Shoei GT-Air 2 Kask + Motul Temizleyiciler

Shoei GT-Air 2 Conjure modelidir. Siyah renk üzerine mat sarı desenlidir. Çok az kullanıldı. Hiç düşmedi. Motul marka temizlik sıvıları da verilecektir. Elden teslim yapılacaktır Faturası kutusu taşıma çantası duruyor. 2019 sonunda Feyizoğlundan alınmıştır. Özel mesajla iletişime...
  2. Y

2000-4000 TL Arası Kask Tavsiye

Sevgili arkadaşlar selamlar. Yeni bir kask arıyorum, AGV K5s ve Shoei GT-Air 2 modellerine bakıyorum. Günde yaklaşık 25 gidiş - 25 geliş, toplamda 50 km kadar kullanacağım haliyle rahatlığı benim için önemli. Öğretmenim, çok renkli şeyler düşünmediğimden sade tonlarına bakıyorum ancak AGV'de...
  3. Y

Xiaomi Yi - Eken H9 - Amkov AMK 7000S | İnceleme | Satış

İyi günler arkadaşlar. Xiaomi Yi - Eken H9 ve Amkov AMK7000 kameralarını bir iki yerde incelemiştim. Sizlere de sunuyorum. Eminim ki bir çok kişinin aklındadır aksiyon kamerası ve şu an fiyat performans ürünlerinden olan bu üç ürün hakkında aklınıza takılanlara cevap bulacağınıza eminim...
  4. Y

Trafikteki Davarlara Dikkat Edin

Iyi aksamlar dostlar. 5 dk once basimdan gecen hadisedir. 3 5 harc kamyonunun sikistirmasi sonucu tehlike atlattim. Adamin bahanesi arac bozukmus ne isim varmis burada. Sanssizlik kamera kayitta degildi. Kufurler tartaklanmalar. Bir iki sahit aldim avukatimi savcimi aradim ancak ugrasiriz...
  5. Y

Çalınan Motorlar Hakkında Acil !

Herkese kazasiz belasiz gunler. Bu gece 4 te 3 kere arandim telefondan. Simdi donus yaptim arayan arkadas jandarmadanmis. 34 plakali motorunuz var mi dedi. Ben dolandiricalrdan biri zannettim plakayi tam soylettim ve benim motorun plakasini soyledi. Onceki sattigim motor vs olabilir diye de...
  6. Y

Xiaomi Yi - Uygun Fiyat - Sifir Urun

Sevgili motosikletli arkadaşlarım ve ağabeylerim. Bir kaç yıl önce buraya ilk motosiklet başlığımı açtığımda hepinizin fikirlerini ve desteklerini alarak başlamıştım motosiklet kullanmaya. O insanlar hala burada mıdır bilemem ancak bu site hep aklımda. Gelelim başlığa. Hemen hemen bir çok kişi...
  7. Y

Xiaomi Yi | Aksiyon Kamerası | Kapalı Kutu| Orijinal

Sevgili motosikletli arkadaşlarım ve ağabeylerim. Bir kaç yıl önce buraya ilk motosiklet başlığımı açtığımda hepinizin fikirlerini ve desteklerini alarak başlamıştım motosiklet kullanmaya. O insanlar hala burada mıdır bilemem ancak bu site hep aklımda. Gelelim başlığa. Hemen hemen bir çok kişi...
  8. Y

Skuter Lastik Onarımı

İyi günler arkadaşlar. Sym fiddle 2 m sürekli hava kaçırıyor. Bazı skuterlerde zor ancak sym de kolay gibi duruyor. Kendim arka lastiği çıkarıp lastikçi de tamir ettirebilir miyim ? yoksa illa buz motora falan mı götüreyim ?
  9. Y

Aktif Şehir İçi Trafik Eğitimi | Fotoğraf ve Videolu

Herkese iyi günler kardeşlerim abilerim. Bir çoğunuz benim gibi düşe kalka öğrendi bir çoğumuz eğitim aldı bir çoğumuz zamanla öğrendi motosiklet kullanmayı. Ancak bugün kimle konuşsam " şeytan icadı " , " çok tehlikeli " , " vazgeç bu sevdadan hacı " diye yorumlarda bulunuyor. Hepsine sorduğum...
  10. Y

Dolmuş, Minibüs ve Taksilere Dikkat

Herkese kazasız günler arkadaşlar. Uzunçayırdan göztepe kampüsüne doğru geçerken çift şeritli yolda sağ taraftaydım. Önümdekiler bir anda sola sinyal verip geçince ben se kaza vs vardır diye sağ şeride attım kendimi. Soldan gelen dolmuşçu görmedi sanırım daldı 5sn sonra aramızda 10cm var yok...
  11. Y

SYM Fiddle II ile Bentley Continental'a Verdiğim İbretlik Ayar

Kurstan çıkmıştım. Sakince motosikletimi alıp yoluma çıkmak istiyordum ve öyle de yaptım. Aslında kampüse gidip ders çalışmakla eve gitmek arasında kararsız kalmıştım. Motosiklet üzerindeyken insan dertlerini unutuyor, plan kuramıyor akışına göre yaşıyor. Bende tekerlerim beni nereye götürmek...
  12. Y

HGS | Önceki Sahibinden Kalan Borç

Genel bir başlık olması umudu ile konuyu açıyorum. Herkese kazasız günler. Aracı yaklaşık 12 ay kadar önce aldım hatta sigorta tarihi yeni geldi. Geçen gün benden önceki sahibi üzerinden motor için hgs kaçak geçiş cezası geldi yaklaşık 16 17 ay önce. 160 küsür lira. Adama mesaj attım...
  13. Y

1. Köprü beşiktaş çıkışında kaza..

Köprü Çıkışında Polis Kazası Arkadaşlar kazasız günler. 1.köprüden dönerken gördüm kazayı. Motor perte çıkmış gibiydi yerde polis yeleği falan vardı baya kalabalıktı zaten polisler ambulanslar vs. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Yerde kan falan görmedim ama hayati tehlikesi olup olmadığını merak...
  14. Y

10-11 bin Bakımlarında Değişecekler

Herkese iyi günler. KTM duke 125 sahibiyim. Şimdi servis vakti geldi 11 bin için yine bi 370 400 lira para çıkacak cepten. Garantisi bitti aliexpress ten falan filtre falan getireyim diyorum 1-2 haftaya kendim yapayım bakımlarını... Neler gerekli yağ-yağ filtresi vs dışında ? Teşekkürler.
  15. Y

Küçük Bir Kaza İle Güne Merhaba

Öndekinin ani freni bizim ahmaklığımız. Istanbulda mesafeye uymamanın cezası. Dikkatli olun hafif bir kaza atlattık foto yüklerim akşama. Dikkatli ve sakin kullanın. 5 dk gecikin ama kaza yapıp daha çok gecikmeyin

Yeni mesajlar