- Konu Yazar
Sevgili arkadaşlar selamlar.
Yeni bir kask arıyorum, AGV K5s ve Shoei GT-Air 2 modellerine bakıyorum.
Günde yaklaşık 25 gidiş - 25 geliş, toplamda 50 km kadar kullanacağım haliyle rahatlığı benim için önemli.
Öğretmenim, çok renkli şeyler düşünmediğimden sade tonlarına bakıyorum ancak AGV'de sade tonları bulabilmek imkansıza yakın ☺
Bir süredir aslında taksitle GT-Air 2 modellerine bakıyordum. Gri rengi çok hoşuma gitti, interkom bağlantı yuvaları da vardı ancak fiyatı fazlasıyla düşündürmeye başladı.
AGV'de interkom bağlantı yuvalarına sahip ancak eski model bir kask. Güncel herhangi bir interkom tam uyar mı bilmiyorum. Ses gecikmesi vs yaşamak istemiyorum bluetooth üzerinden.
AGV K5s ler GT-Air 2 ye göre yarı yarıya fiyatta. Güzel de kasklar ancak üretim tarihi vs bir çok sitede güncel ürün bulunamamakta.
2000 tl fiyat farkı şu an için önemli ancak çok fark var mutlaka al der iseniz kendimi zorlamaya çalışacağım.
Siz değerli dostlarımdan hem aydınlatılma hem de cevaplar arzu ediyorum.
Değerli vaktiniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Yeni bir kask arıyorum, AGV K5s ve Shoei GT-Air 2 modellerine bakıyorum.
Günde yaklaşık 25 gidiş - 25 geliş, toplamda 50 km kadar kullanacağım haliyle rahatlığı benim için önemli.
Öğretmenim, çok renkli şeyler düşünmediğimden sade tonlarına bakıyorum ancak AGV'de sade tonları bulabilmek imkansıza yakın ☺
Bir süredir aslında taksitle GT-Air 2 modellerine bakıyordum. Gri rengi çok hoşuma gitti, interkom bağlantı yuvaları da vardı ancak fiyatı fazlasıyla düşündürmeye başladı.
AGV'de interkom bağlantı yuvalarına sahip ancak eski model bir kask. Güncel herhangi bir interkom tam uyar mı bilmiyorum. Ses gecikmesi vs yaşamak istemiyorum bluetooth üzerinden.
AGV K5s ler GT-Air 2 ye göre yarı yarıya fiyatta. Güzel de kasklar ancak üretim tarihi vs bir çok sitede güncel ürün bulunamamakta.
2000 tl fiyat farkı şu an için önemli ancak çok fark var mutlaka al der iseniz kendimi zorlamaya çalışacağım.
Siz değerli dostlarımdan hem aydınlatılma hem de cevaplar arzu ediyorum.
- Kaskların üretim tarihleri vs önemli mi ? Bazı yerler önemsiz diyor. Ben ise doğru yerde tutulduysa, belli süreler içinde ise önemli olmadığı düşüncesindeyim.
- 2000TL bandında AGV K5s iş görür, memnun eder mi yoksa arada çok fark var GT-Air ile bir düşün der misiniz ?
- GT-Air ve GT-Air 2 arasında kalsanız yaklaşık 1000 tl farka değer mi ?
- GT-Air2 şöyle de cezbediyordu yeni çıkan bir kask olduğu için üretim tarihi de haliyle bu yıl olacak
- Alternatif olarak ne önerirsiniz, fiyat/performans tavsiyeleriniz nelerdir ?
- Tavsiye edebileceğiniz internet siteleri var mı ? yurtiçi yurtdışı ? Bir arkadaş championhelmets'ten almış önerir misiniz?
Değerli vaktiniz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: