Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aman aman yok ama bir miktar artış var.
1774725903
Eminim hocam birkaç kişiye koklattım hazneden çektiğim yağı benzin kokuyor dediler. Motorda performans kaybı farketmedim.
Merhaba iyi forumlar. 25 binde Spontini 110 scooter var bu sabah egzosdan beyaz duman gelinde kontrol ettim ve yağa benzin karıştığını farkettim. Net bir şekilde benzin kokuyordu. Bu zamana kadar bakımlarını aksatmadım. bu sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse el koruması ile ısıtmalı elcik takmak istiyorum. Ama bir kaç kişiden duyduğuma göre elektrikli olduğu için ve motorun orijinalinde olmadığı için yani sonradan takıldığı için sıkıntı olur motor yanar falan dediklerini duydum. Aranızda böyle bir durumla...
Ben 3 ay önce motor aldım. Ehliyeti ise Allahın izniyle yeni aldım. Şimdi esnaf kurye olmak için şirket açmak istiyordum. Bu şirketi açarken de 29 yaş altı genç girişimci desteğinden yararlanmak istiyorum. Muhasebecilerden biri bana motor ruhsata ticari olarak işlendiği için, şirket ise motorun...
Merhaba henüz 260 KM de olan spontinin Hız göstergesiyle Km göstergesinin çalışmadığını farkettim. Diğer bütün göstgereler videoda gözüktüğü gibi çalışıyor. Km teli mi kopmuştur yoksa sorun sizce göstergeden midir? Servisi aradım km teli kopuksa garanti dışı diyip 200 tl istediler. İnternette...
Allahın izniyle Rks spontini 110 aldık rodajını büyük bir Camiinin bahçesinde ve sokağında yapıyoruz ehliyetimiz olmadığı için fakat doğru mu yapıyoruz bilmiyorum. Camii bahçesinde 0-40 km arasında gidip geliyoruz. Bir uçtan bir uca anca 40 km hız yapılabiliyor sonra dönüp karşı tarafa 20-30-40...
Ortalama 60 bin Tl'ye kadar kuryelik için scooter motor bakıyoruz inşallah. Önceliğimiz ya ikinci el temiz Honda yada sıfır Çin motorsikleti. Akımızda şu an Mondial Lavinia 125, Arora freedom 125, Rks wildcat fakat Çin motorsikletileri arasında en sağlam en güveniliri hangisidir bilemiyorum...
Selamunaleyküm arkadaşlar Allahın izniyle Mondial drift l almak istiyoruz fakat Mondialın kendi sitesinde 0 fiyatı 58.436 TL iken bayiilerde ya yok ya da yüksek fiyat veriyorlar. İstanbul'da oturuyorum İstanbul veya yakın illerden resmi sitesindeki satış fiyatıyla satan bir bayii var mıdır...