0 Mondial Drift L Nasıl Alınır?

Selamunaleyküm arkadaşlar Allahın izniyle Mondial drift l almak istiyoruz fakat Mondialın kendi sitesinde 0 fiyatı 58.436 TL iken bayiilerde ya yok ya da yüksek fiyat veriyorlar. İstanbul'da oturuyorum İstanbul veya yakın illerden resmi sitesindeki satış fiyatıyla satan bir bayii var mıdır. Teşekkür ederim.

Motosikleti
CB650R
Oktay motor liste fiyatından satış yapıyor olabilir, ama ödeyip beklemeniz gerekir

Yok ben bekleyemem direkt alacağım diyorsanız tüm bayileri arayın sorun elinde olup liste fiyatı veren vardır

Motosikleti
DUKE 250
şu an karaborsa durumu devam ettiği için mecburen bayi bayi gezmekten başka çare yok malesef.

Karaborsa çok revaçta olduğu için malesef bayilerde bulmak zor.Hem B ehliyetlere verileceği söylenen sürme hakkı,hem de karaborsa fiyatları uçtuğundan bulmak çok zor.Umarım şansınız yaver gider de bulabilirsiniz.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
5-6 aydır piyasası bu durumda yazdan önce hafif hasarlı drifti liste fiyatının üzerine satmıştım. Ya bayilere tek tek soracaksın yada temiz düşük km 2.el alıp keyfine bakacaksın.

drift l yi sahibinden sıfır satanlar var fiyatı bajaj ns125 ile aynı seviyeye geliyor. O parayı vereceksen ns125 al çok daha kaliteli motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar