Yusuf -_- kullanıcısının son içeriği

1. Y

Son Düzlük. 3 Motor.

Motorumu 4/5 gün içinde satıyorum. Yeni motoruda 2 hafta içinde alıcağım. Motorlar Pulsar 200ns, Sym Wolf, tnt 25 İlk seçeneğim wolf ve tnt ama ikinci elde zor bulunuyor ve biraz pahalı fiyat çekiyorlar. Motora 8 den fazla vermek istemiyorum. 3.seçeneğim ise pulsar. Artık her yerde gördüğümden...
  2. Y

R25 İLE İSTEDİKLERİMİ YAPAMAZMIYIM? İLLA CRF Mİ LAZIM?

Tarzlar farklı farkındayım ama bi yandan crf istiyorum bi yandanda r25 ben burdayım diyor. Ben kesinlikle (ağır) araziye girmeyi düşünmüyorum. Exc olsa girerdikte Crf ile girmeyi düşünmüyorum. Motoru alınca yapıcaklarım bunlar. Benim için yaz kış farketmiyor, kar olmadığı sürece motora...
  3. Y

Bu genç kardeşiniz ne yapmalı? Kafası çok karışık.

125 cc çinli vitesli bir motosiklet kullanıcısıyım. Motorumla okul-ev-iş arası gidiyorum. Motor iyi olsa 300 km lik uzun tur yapmayı düşünüyorum da motor saatli bomba gibi. Şimdi benim bütçem 8 bin di ailevi sebeplerden dolayı paramın bir kısmını verdim. 4-5 bin bütçem kaldı. Şuan da bi...
  4. Y

Arka Frenden Gelen Ses Ve En Aşağıda Tutması.( Motoru yıkadıktan sonra )

Motorumun arka freni zaten çok iyi tutmuyodu biraz aşağıda tutuyordu. Motor çok tozlanmıştı bugün yıkayayım dedim. Köpük ve tazikli suyla yıkadım. Motoru kuruladım çıktım yola. Arka fren nerdeyse hiç tutmuyor çok az tutuyor ve en aşağıda tutuyor biraz daha basınca kitliyor ve '' VOOOOO '' diye...
  5. Y

Işler değişti. Bütçem azaldı ne yapmalıyım?

Normalde 12-13 civarı param vardı ama ailevi nedenlerden dolayı paranın bi kısmını babama vermek durumunda kaldım. Benim elimde kalan para 5/6 civarı bu fiyata bi tane motor almak istiyorum. Şimdiki motorum 125 cc vitesli. Bıktım bu motordan o yüzden ihtiyaçtanda değiştirmem lazım. Diğer...
  6. Y

Hangi Tarz Motor Alıcağıma Karar Neden Veremiyorum ??

Bi tarzdan da nefret edemiyorum arkadaş naked,ss,chopper,enduro arasında sıkıştım kaldım. Bu tarzların hepsi güzel geliyor. Şuan hali hazırda bindiğim vitesli 125 cc çinlim var. Büyük motora geçmek istiyorum. Pulsar 200 ve r25 filan sürdüm . SS de daha çok güvende hissediyorum doğrusu. Bütçem 13...
  7. Y

Yamaha r25 mi Bajaj Domınar mı ?

Yakında buralarda sık sık göreceğiniz konunun ilk ayağını başlatalım:cherry: 2 motoruda ben almiyicam . Ama bu fiyatlara motor alcak olsam ya r25/mt25 yada duke 250 alırdım bu kadar. Ne idüğü belirsiz dominara o kadar para bağlamazdım. Bu arda ben 0 pulsar düşünüyordum ama artık düşünmüyorum...
  8. Y

Arkadaşlar biraz önce eldiven aldım ama sıkıntıdayım. Lütfen yardım.

Bugün gidiyim şirinevlerden eldiven alayım dedim. Orda e-5 in yanında 4 tane mağaza var bilen bilir. Hepsine girdim baktım. Ama eldivenlerin çoğunda rahat edemedim. Dikişleri batıyor özellikle baş parmak. En sonunda bıktım ve ihtiyacım olduğunda hudson deriden Scoyco mx-14 modelini aldım ama...
  9. Y

Biz böyle motorlara binemiyicekmiyiz?? ?????

El Pulsara cıbıra mahkum mu? Böyle cafe racer ve scrambler sevenler olarak 10/15 aralığında japon motora binmek istiyoruz. Resimdeki modelin adı nedir acaba? Resimdeki motorun bazı yerlerinin custom olduğunu biliyorum (belki değildir) Zaten hazır beklemiyorum. Ama türkiyede böyle yapılıcak...
  10. Y

Rider Denim Mont Karayel/Lodos

Uzun araştırmalarım sonucu mont olarak rider denim e karar kıldım. Karayel fileli mont , lodos ise filesis. Genellikle Yaz ve bu aylarda yani bahar ayları için alıcam. Karayel istiyorum ama fileli olduğu için bu bahar aylarında çok üşümeden kullanabilir miyim ? Sıcağı seven bir insanım ve çabuk...
  11. Y

FUARDA CUMARTESİ VE PAZAR ÖĞRENCİ İNDİRİMİ YOK MU ?

Perşembe öğrenci bileti alarak 10 TL ye girdim. Bugün de başka bir arkadaşımla gidicem ama 35 TL tam gözüküyor. Öğrenci bölümü yok ? Acaba perşembe gittim diye mi öyle gösteriyor yoksa cumartesi pazar öğrenci indirimi yok mu ? Ne saçma bir yerde yaşıyoruz .
  12. Y

Motosiklet Kilitlerini İnceleme. (Kesme)

Youtube da gezerken bunla karşılaştım. 2 tane kesemedikleri kilit var . 18. dk dan başlıyor o kilitler. https://www.youtube.com/watch?v=_rOdbDywrdE
  13. Y

Siyah Pulsar için alıcağım ekipmanlar.

Ekipmana vereceğim en fazla fiyat bu ürünlerdeki fiyatlar. Siyah pulsar alıcam. Eski ekipmanlarımıda yenilemek istiyorum çok adiler. Kask: http://www.motosikletaksesuarlari.com/AGV-Kask-K3-SV-Siyah-Gunes-Vizorlu-Kapali-Kask_9191.html...
  14. Y

Sıfır Pulsar almaya karar verdim . Aksesuar ve diğer masrafları hakkında yardım.

Aklımda Honda vardı ama ben düşündüm taşındım benim gibi birine Pulsar gider diye düşündüm , ileride elbet daha iyilerini alırız inşallah. Fiyatı 8870 TL . Bunun üstüne plaka ruhsat vs gibi işlemlerin fiyatını bilmiyorum. Aksesuar olarak Ön can - Elcik koruyucu - Telefon tutucu - Gidon...
  15. Y

Honda mı Bajaj mı ? CRF-CBR-PULSAR

Şimdi Honda ile Bajaj karşılaştırır mı diyecekler olacak . Bajaj zaten hiç bir zaman Honda gibi bir firma olamayacak bunu söyleyeyim. Konuya gelirsek , öğrenciyim aldığım motoru minimum 2 sene kullanmak zorundayım. Kawasaki-Suzuki-Yamaha-Ktm yi Yedek parça-servis bakım fiyatları vs vs yüzünden...

Yeni mesajlar