Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıl:2005 temmuz cıkıslı
renk:kırmızı-gri
km:5000
fiyat:3500 ytl
iletişim:0555 696 85 93 Mustafa Şen
motorda en ufak bir çizik dahi yoktur.sıfır ayarındadır.motorun yanında biri lazer olmak uzere 2 tane kask ( 1-2 kez kullanıldılar) + disk kilidi + parlatıcı spreyleri ve zincir spreyi hediyedir...
Trafiğe cıkıs:2005 temmuz
Renk:kırmızı-gri
Km:3400
fiyat:4000 ytl.
en ufak bir cizigi bile yok,cok temiz.yanında 2 tane bir kackere kullanılmıs lazer marka kask + disk kilidi + parlatıcı ve koruyucu cilası + sprey zincir yagı (sadece birer kere kullanıldılar) verilecektir.Motorun ve kaskların...
Arkadaslar bugun motorumu aldım. 2. el honda cbr 125R 2500 km de. fiyattada biraz pazarlık ile 3500 ytl ye anlastık. daha once cesit cesit motor surdum. fakat gercekten bana gore honda kalıtesını gostermis. bekledıgımden cok daha iyi bit performansı var.sadece arka frenini begenmedim.
Arkadaslar bu motordan bende birtane almayı dusunuyorum.forumda okudugum kadarıyla pek kotu diyen olmadı.Cevremde bu motora kullan biri yok hatta resimler haricinde gormedim bile.bu yuzden sormak ıstedigim bir kac soru var.yardımlarınız icin simdiden tesekkurler.
1-)2. viteste sadece gaz...
7000 km de temiz,kazası,kırıgı,catlagı yok.2005 agustos trafige cıkıslı. fiyat 1250 ytl.kırmızı renkte. acele satılık.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi...
Arkadaslar ben tasıt veya tuketici kredisi almak ıstıyorum. biraz arastırdım kocbank ın tasıt kredi faiz oranı %1.15 tuketici kredisi faiz oranı %1,6 bana tasıt kredisi almak daha cazip geldı yalnız bılmedıgım bırkac sey var bunlarda yardımlarını beklıyorum.öncelikle benim almayı dusundugum...