ysrgnys kullanıcısının son içeriği

1. ysrgnys

Ankara, Antalya,Fethiye

tek olarak FYM 250 ile çadırlı Antalya dan Fethiye ye gitmeye karar verdim.. bayramdan 10 gün önce yola çıktım vee çekebildiğim resimleri sunuyorum... sivirihisar a girmeden yemek molası. yollar,,yollar afyon bayat'ta trabzon lu tır şoförü iken burayı görüp alan ve...
  2. ysrgnys

KAPADOKYA ya küçük bir gezi..

sabah motorum beni bekliyor yola çıkmak için.. valizler yükleniyor, yolculuğa hazırım. kırıkkale yolunda. benzin molası. keskin de mola. mucur da yemek molası göreme de kalacağım at çiftliğine geldim. çadırımı kurdum hemen...
  3. ysrgnys

İst..Ank..otobanda birkaç resim.

istanbula motor almaya gittiğimin resmidir.. gemiye de bindim. kadıköy'de gezdim.. FYM yi aldım sonunda. çantamı sırtına vurup ankaraya yola koyuldum. benzin alma molası. gişelerde bu kısa yolculuk bitti. Şimdi de Trabzon..Rize...
  4. ysrgnys

İhtiyar motorcuya yardım, LÜTFEN...

Sayın ankara'lı MT üyeleri,,,2. el FYM 250 cooper aldım. yolculuk camı,,koruma demiri,, yan çanta taktım. daaa geniş ayaklık bulamıyorum.. bildiğiniz bir çözüm varsa lütfen beni haberdar edin..acil. trabzon'a yola çıkacağım. şimdiden ilginize teşekkür ederim..Yaşar Güneysu...
  5. ysrgnys

Karışık resim..

TRABZON' daki arkadaşlarıma bir kaç resim atayım..Maçka yolları... 3 emekli yakında görüşmek dileğiyle..hepinize selamlar... vee motorları... arada TIR'a da bineriz... bilardo da oynarız... DENİZALTI'yla da gezeriz... DOĞA DA DA...
  6. ysrgnys

TRABZON'da geçen 2 ay dan bir kaç resim..

önce Ruşen baba ile buluştuk. , solda,trbz.meydan da mekânımız büfe 9,sahibi Hami yeğenim ve sürücü kursu eğitmeni Murat hocam,(sağda) gezilerde bir çay molası solda erdoğan (o da emekli), serender önünde poz, sağolsun,berberliği kadar ahçılığı da vardır...
  7. ysrgnys

karışık,nostraljik (RESİM)

yaz geldi,trabzon'a gitmeden eski resimlerden bir kaç tane sayfaya atayım dedim..yeni sezonda daha bilinçli çekilmiş resimlerle karşınızda olurum inşallah...
  8. ysrgnys

karda yayla resimleri.

kışın yaylaların görüntüsü..... trabzon'dan hareket başladı, .,,bi türlü iki resim arasını ayarlayamadım.yazıları ayarlayamıyorum...bu kadar yapabiliyorum.kusura bakmayı., emektarım,keeway'im , ardeşen,çamlıhemşin yolu başlangıcı...
  9. ysrgnys

resim

10. ysrgnys

yine yayla resimleri.

Bu defa trabzondan yola çıkış ile başlayalım. ganita mh.de evin önünde eşim ve ablam la hatıra resmi.. ,rize çıkışında yemek molası. .yakın çekim mezgit tava.. ,yemekten sonra sigara molası verdim.. , çamlıhemşin'i geçip yayla yollarına başlıyoruz. , , ,fıtına vadisinde cenevizlilerden kalma...
  11. ysrgnys

yayla resimleri

12. ysrgnys

resim koyma yardımı

sayın arkadaşlar, bu yazıyı yazabiliyorum,,iş resimlere gelince yapamıyorum.yazılanları da yaşım gereği algılayamıyorum..kes,yapıştır,falan. makas ile mi kesiyoruz yani...(biliyorum işi bilen arkadaşlar yaa bunu nasıl bilemezsin) diyorlardır. sizde 60 ına gelince anlarsınız..şu an burdayım.bana...
  13. ysrgnys

kaçkarlarda yayla

14. ysrgnys

Kaçkar Yaylalarından

15. ysrgnys

doğu karadeniz,li

sayın arkadaşlar, doğu karadeniz yaylalarından sizlere selamlar getirdim. şu resim koyma işini bi öğreneyim de hepsini beğeninize sunacağım. şimdilik hoşça kalın.

Yeni mesajlar