İhtiyar motorcuya yardım, LÜTFEN...

Sayın ankara'lı MT üyeleri,,,2. el FYM 250 cooper aldım. yolculuk camı,,koruma demiri,, yan çanta taktım. daaa geniş ayaklık bulamıyorum.. bildiğiniz bir çözüm varsa lütfen beni haberdar edin..acil. trabzon'a yola çıkacağım. şimdiden ilginize teşekkür ederim..Yaşar Güneysu. Ankara,,Çankaya,,yıldız..

Sayın ankara'lı MT üyeleri,,,2. el FYM 250 cooper aldım. yolculuk camı,,koruma demiri,, yan çanta taktım. daaa geniş ayaklık bulamıyorum.. bildiğiniz bir çözüm varsa lütfen beni haberdar edin..acil. trabzon'a yola çıkacağım. şimdiden ilginize teşekkür ederim..Yaşar Güneysu. Ankara,,Çankaya,,yıldız..

hayırlı olsun

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45271
gibi sitelerden bakabilirsiniz
ya da motoaksesuar satan yerlerden temin edebilirsiniz

Bildiğim kadarıyla Jinlun chopperların ayaklıkları da uyuyor FYM'ye.
Jinlun ve mevcut tüm Çin malı motosiklet satan servisleri araştırmanızı öneririm.

abi ankaranın en büyük motosiklet parça pazarı ulus çankırı caddesi ssk karşısı yiba çarşısı var sadece motor üstüne ordan ucuza alırsın her kalite var ayaklık yan sanayi hawkerlar falan
ha güvenmem dersen en iyisi servisi

abi ankaranın en büyük motosiklet parça pazarı ulus çankırı caddesi ssk karşısı yiba çarşısı var sadece motor üstüne ordan ucuza alırsın her kalite var ayaklık yan sanayi hawkerlar falan
ha güvenmem dersen en iyisi servisi

Ankaranın en büyük motosiklet pazarı mı:queen:Yanmışız biz ya o işhanının yarısından çoğu bisiklet ıvır zıvır :mrgreen:

bu konuda son derece haklısın genç arkadaş::aslında baktım aradım orda ama bulamadım::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar