Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abiler
Gopro ve telefondan yapılan kayıtları facebook ve youtube atarken görüntü kalitesi düşüyor bunun bir çözümü varmı? Hem dosyayı mb olarak düşürecek hemde yükleme yaparken görüntü kalitesi bozulmayacak. Bide ben geçen sene yaptığım turda yanımda laptop olmadığı için anlık paylaşım...
Merhaba. Revit gt air yazlık montumun altına soğukta giymek üzere alttaki ürünü almayı düşünüyorum. Soğuktan dolayı motosikletimi kullanamıyorum :S Kullanan yada tavsiye eden varmı?İskenderunda yaşıyorum...
Merhaba motosiklet.net
eylülün ilk haftası 20günlük bir akdeniz eğe turu yapacağım. İlk olacak. Biraz endişelerim var. Mesela motora soft çanta alacağım ve malum kilidi olmadığından bi yere motoru bırakıp dolaşma işini nasıl yapıyorsunuz? Çadırı kurup gidip şehri gezebiliyormusnuz? Hırsızlık...
Herkese merhaba. Yeni katıldım aranıza. İskenderundan yazıyorum. Benim merak ettiğim birşey vardı yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki ürünü aldım ama o tüpler o kadar küçük ki görünce hayret ettim. Parmağım kadar. O tüp nasıl şişirecek lastiği? Farklı bir gazmı var içinde oksijenle tepkimeye...