Yds Yazlık Kısa Motosiklet Botu - Diablo 7.4 nasıl bilirsiniz?

http://www.motosikletaksesuarlari.com/YDS-Kislik-Kisa-Motosiklet-Botu-Diablo-7-4_2674.html

Bu botu almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Bot yarim olmamali, tam boy almalisiniz...

Mutlak tam boy, korumayı daha yükseklere taşıyacaktır.

Fakat emin olun bu kısa botlar, ayağın burkulmasını engelleyecek yükseklikte olup , en önemlisi aşık (talus) kemiği koruyucusu vardır. Bunun haricinde bu kemiği dışarda bırakacak ve daha kısa olan her türlü ayakkabının korumasından şüphe etmek gerekir.

Piyasada satışlarına baktığınız zaman %80 nini Kısa botlar oluşturur.

Bundan dolayı kısa bot alınmaz , tam boy alınmalı görüşüne katılmıyorum.

Tam boy olan Diablo 11.0 kullanıyorum..yaz-kış..çok memnunum...

YDS kislik olani kullaniyorum. Cok memnunum. Yazlik olani ise ozellikleri ayni sadece kisa. Yani yazlik denemez. O yuzden begendiyseniz benim gibi kislik olani kullanin hic degilse kaval kemiginizi de korur. Biraz terletiyor kisliklar bu havada ama varsin terletsin...

YDS kislik olani kullaniyorum. Cok memnunum. Yazlik olani ise ozellikleri ayni sadece kisa. Yani yazlik denemez. O yuzden begendiyseniz benim gibi kislik olani kullanin hic degilse kaval kemiginizi de korur. Biraz terletiyor kisliklar bu havada ama varsin terletsin...

ben de aynı uzun bilek modeli kullanıyorum, yazlık 4riders botumdan daha rahat ediyorum yazın bir şekilde
uzun bilekliyi almakta fayda var

https://www.facebook.com/pages/Kocaeli-Motosiklet-Klubu/326679814133350?notif_t=page_new_likes

yardım ederseniz sevinirim

Hayır değil. Yazlık olanın önünde büyük bir parça niteliğini bilmediğim hava alan bez türü bişey var ve bu yüzden ayaklarımı mükemmel korurken içinde ayaklarım püfür püfür kalıyor. O yüzden YDS'nin linkini verdiğim botunu herkese rahatlıkla önerebiliyorum.

eek

Deri olanı kullanıyorum (yazlık olan değil, kısa kışlık olan), gayet memnunum. Terletiyor ama güven veriyor, ayrıca tabanında yaşadığım bir sıkıntı için garantiye gönderdim, kısa sürede içini yenileyip geri verdiler.

Bugun acik otoparkta 10 m ileri alayim dedim anahtar yanimdaydi motorun,spor ayakkabi ile calistirdim ileri aldim zemin toprakmis amanin motoru deviriyordum alismisim cizmeyi hars diye koydummu direk gibi tutmasina..toprak motorun agirligi ile ayagimin altindan nasi kaydi... Burada motor botunun onemi ortaya cikti...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Konuyu hortlatmıs olacagım belki biraz ama 7.2 gtx modelini beğendim 7.4 den ziyade full deri olması sebebiyle ve pantolon altında fazla belirgin olmaması sebebiyle ama sitesinde kıslık diyor. Bu botu yaz kıs kullanan var mı ? Veya aşırı sorun cıkarır mı yaz kullanımlarında? Not: Gaziantep'te yaşıyorum kullanacagım yerler Gaziantep şehir içi ve çevreleri genellikle.

Selamlar,
Ben bu botu kullanıyorum yazın son dönemlerinde almıştım. Taban rahatlığı, bilek kısmının rahatlığı ve şıklığı sebebiyle tercih etmiştim. Yazlık botum olmadığı için yazın da kullandım. Çok bunaltıcı olabilir diye korkuyordum ama korktuğum kadar olmadı. Fakat uzun süre kullanımda o ayaktaki ısıyı hissediyordum, terleme olmadı tabii ki vücut yapılarının farklılığı sebebiyle herkesde aynı olmaz. Bu sene bütçe müsait olursa yazlık ayrı bir bot almayı da düşünüyorum.
Şu an motomax de indirim var 180-190 liraya botlar var. Yazlık kışlık takım yapılabiliyor yds bottan ucuza geliyor bir bakın isterseniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar