yolunsonu kullanıcısının son içeriği

1. Y

Tricity 125 amörtior kovanı karıncalanması için çözüm

merhaba arkadaşlar ,Tricity 125 kullanıyorum. Bir süredir amortisör keçelerinden çok fazla yağ sızdırmaya başladı. fren balatalarına kadar akıyor. Servisine gösterdiğimde amörtisor kovanından karıncalanma olduğunu söyledi. ön amortisor kovanlarının değişmesi gerekiyormuş parçaları sipariş ettim...
  2. Y

Yamaha Tricity 125 için usta

Arkadaşlar yeni aldığım yamaha tricity için konusunda hakim , uygun (fiyatlı) bir usta arıyorum.Ön amortisor kovanları ve keçeleri değiştirecek bana İstanbul Fatih'te oturuyorum. Bildiğiniz bir usta var mı hem önce temiz , hem de uygun fiyatına iş yapan .. -bu konuyu açmamın sebebi bu makineler...
  3. Y

Yamaha Dragstar xvs250 ön sinyal takımı sağ ve sol

yamaha dragstar xvs250 ön sinyal takımı ürün yine orjinal sıfır (hiç kullanılmamış) ve ambalıjinda üründür. Kendi motorsikletim için almıştım ancak takıp kullanmak nasip olmadı. Fiyat ikisi içindir...
  4. Y

Yamaha Dragstar xvs250 orjinal itme ve çekme gaz teli

yamaha dragstar 250 için itme ve çekme gaz teli. Ürün yine orjinal yamaha servisinde sipariş verilmiş ve hiç kullanılmamış ambalajında bir üründür. İkisi tek fiyattır . link: https://www.letgo.com/tr-tr/i/yamaha-dragstar-xvs-250-itme-ve-cekme-gaz-teli_40915fc3-862a-46c5-a98e-598a9e665f77...
  5. Y

Yamaha Dragstar xvs250 ön jant ve çubukları

Bir süre önce sattığım motorum için aldığım orjinal(yamaha ve dragstar ürünü ve kesinlikle yan sanayi değildir.) ve hiç kullanılmamış (sıfır ve ambalajında) ön jant ve çıtaları. (göbek hariç) hepsi tek fiyat...
  6. Y

yamaha dragstar xvs250 ön lastik jantı satılık

motorumu sattığım için takıp kullanmak nasip olmadı,satıyorum Göbek bulunmamaktadır. Orjinal marka ve modelin ürünüdür. Çember ve çıtalarından oluşmaktadır. Fiyat:1100,00TLdir.
  7. Y

aynı motor farklı bir gereksinim--çamurluk boya ve nikelaj polisaj

merhaba arkadaşlar , bu mesajı yazdığım saat itibariyle herkese iyi akşamlar, bir konu hakkında yine öneri ve bilgi isteyecektim .. motorum çamurluk tamiri -sadece ön çamurluktar kırık var arka çamurlukta da çatlak çiziği var-, boyaması ve nikelaj -polisaj düzenlemesi yapılması gerekiyor ...
  8. Y

yahama dragstar xvs 250 yedek parça (karbüratör)

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı kullanımlar , yol ve yolculuklar 2002 model yamaha dragstar xvs250 motorsiklet kullanıyorum,bunca yaşına rağmen motorumdan memnundum ancak karbüratör ile ilgili sorunum var ,motor çok ısınınca teklemeye başlıyor arada motorritmi bozuluyor. bazen sonunda stop...
  9. Y

merhaba arkadaşlar

merhaba arkadaşlar mesut ben , istanbul fatihten 37 yaşındayım , henüz yeni saydığım bir motorsiklet geçmişim var . Yamaha dragstar xvs250 kullanıyorum. bu forumda amacım siz ,daha tecrübeli dolayısıyla ufku geniş arkadaşlarla diyalog halinde olup ,eksiklerimi tamamlamak ..