Yolda kullanıcısının son içeriği

1. Yolda

Honda CB 250 2022 Model Kirmizi - 34 GED 189 - Kanyon AVM'den calindi

Motor 11 Nisan 2023 günü İstanbul Kanyon AVM otoparkindan çalınmıştır. Kirmizi, siperlikli, koruma takozu var. Görenler 0533 304 15 91 nolu telefondan bana ulasabilir.
  2. Yolda

Avrupa'ya ekipman seyahati... Almanya mı İtalya mı?

Motora geçen yıl başladım. Bir arkadaşım daha benden heveslenip bugün itibariyle sınavı geçti. şimdi full ekipman düzeceğiz ona. bende de bütün ekipman yazlık. o yüzden kışlıklarımı tamamlıyım istiyorum. hem 1-2 gün gezmek hem de alışveriş yapmak için avrupa'ya gidelim diyoruz. sizce hangi...
  3. Yolda

Dandik yazlık-kaliteli kışlık mont kombini mantıklı görünüyor

Selamlar, motor montu konusunda bir türlü karar vermeyen biri olarak, dandik bir yazlık mont kaliteli bir kışlık mont almaya karar verdim. plan şu: kaliteli kışlık montun korumalarını çıkarıp yazlık monta takmak. böylece dandik mont yüzünden güvenliği tehlikeye atmamış olacağım ve yazlık mont...
  4. Yolda

Şu motora talip olacağım ama...

fiyat, km ve istediğim renk seçeneklerinin hepsi sadece bu motorda var. ama istanbul dışında o yüzden usta götürmem zor. önden çarpma var ama bir şey olmadı yazıyor. ilk motorum olacak, vuruk-kırık vesaire anlamıyorum maalesef. sizce ben bu motoru almaya kalksam nasıl bir yol izlemeliyim...
  5. Yolda

Ekipman söz konusu olduğunda en çok sıkıntı veren durum nedir?

Kaskından eldivenine, dizliğinden balaklavasına kadar ekipmanlar konusunda sizce en büyük sıkıntı nedir? Henüz motoru olmayan biri olarak iyi malzemelerin çok pahalı olmasını görebiliyorum ben. Almanyada bilet alıp günübirlik ekipman alışverişi yapıp gelsem daha ucuz ya da aynı fiyata...

Yeni mesajlar