YOLAVCISI kullanıcısının son içeriği

1. YOLAVCISI

İNÖNÜ ve METRİS TEPE gezisi

===YOL AVCISI=== 29 MAYIS 2011 pazar İNÖNÜ ve METRİS TEPE gezisi SELAMET=CRF 250 HONDA FATİF=VR 450 YAMAHA TAHA=CROSS 250 KANUNİ YILMAZ=CROSS 250 KANUNİ 4 arkadaş bu gezi için saat:9 da buluştuk.Aslında 5 kişi buluşmuştuk ama...
  2. YOLAVCISI

AVLAK KAYA(eskişehir)

===YOLAVCISI=== 15 MAYIS 2011 pazar AVLAK KAYA(eskişehir) Bugün SELAMET,FATİH,ERTUĞRUL ve ALİ ile beraber güzel vakit geçirdik. İLAHİYAT CAMİnin önünde saat:7:30da buluştuk. SELAMETin...
  3. YOLAVCISI

Yeniden YENİCE BARAJI

===YOLAVCISI=== 1 MAYIS 2011 pazar Yeniden YENİCE BARAJI 20 Gün önce SELAMETle yaptığımız,baraj gezisinin tadı damağımızda kalmıştı. Bu seferde,FATİH ve TAHAyıda alarak,yeniden YENİCE BARAJIna doğru gaz verdik...
  4. YOLAVCISI

2 + 2 = 4 Tekerle 345 km.

===YOLAVCISI=== 9 Nisan 2011 Cumatesi 2 + 2 = 4 Tekerle 345 km. Bu sabah saat:6 da evden ayrıldım.Motorumun hazırlıklarını yaptıktan sonra da saat:7gibi SELAMETle,İLAHİYAT CAMİsinin avlusunda buluştuk. Cami bahçesindeki çay...
  5. YOLAVCISI

BİLECİKten MİSAFİRLERİMİZLE gazladık

===YOLAVCISI=== 3 NİSAN 2011 pazar BİLECİKten MİSAFİRLERİMİZLE gazladık BİLECİKli motorsever arkadaşlarım ERDİNÇ ve RECAİ ile bugün buluşup, güzel bir gün geçirdik. Kendileri ile bugün için 15 gün öncesinden sözleşmiştik.Gelirken bana bir...
  6. YOLAVCISI

Yenice barajı

===YOLAVCISI=== 26 MART 2011 cumartesi YENİCE BARAJI SELAMETle beraber yaptığımız bu gezinin fotolarını,sizlerle paylaşmak ancak bugüne kısmet oldu. Keşifli bir gazlama oldu desek...
  7. YOLAVCISI

ıslak gazlama

===YOLAVCISI=== 19 MART 2011 cumartesi ISLAK GAZLAMA Bu hafta yine, FATİH arkadaşımızın dükkanının önünde buluştuk. Ben YILMAZ,SELAMET,ALİ,GÖKHAN ve ERTUĞRUL bir an önce gaz vermek için sabırsızlanıyorduk.Buluştuğumuzda hiç vakit kaybetmeden yola çıkıp...
  8. YOLAVCISI

ÇALTI KAYAsından KUŞBAKIŞI

===YOLAVCISI=== 5 MART 2011 cumartesi ÇALTI KAYAsından KUŞBAKIŞI Bu hafta sonu biz 4 arkadaş için güzel bir gün oldu. ROTAMIZ= DUDAŞ YAYLASI ve ÇALTI KAYASI mevkiidi. SELAMET(kawasaki 250) ORÇUN (ktm 250) FATİH...
  9. YOLAVCISI

Şakacı bulut :)

===YOL AVCISI=== 23 ŞUBAT 2011 çarşamba ŞAKACI BULUT :) Geçen hafta MUSTAFAnın gezi davetine cevap verememiştim. Kısmet bugüneymiş. Buluştuğumuzda rotanın,AŞAĞISÖĞÜTÖNÜndeki kum ocakları olmasına karar verdik. MUSTAFAnın YEŞİLTEPE mh.deki evinin...
  10. YOLAVCISI

Pilimizi bitirene kadar

===YOL AVCISI=== 12 ŞUBAT cumartesi PİLİMİZİ BİTİRENE KADAR Bu haftaki geziyi de her zamanki gibi önceden kararlaştırdık. Şimdiki buluşma yerimizde FATİHin dükkanı oldu. Geçen hafta KAR üzerinde olduğumuzdan,bu hafta KARsız olsun istedik. Bu düşünceyle yola...
  11. YOLAVCISI

KARda, GEZİ

===YOL AVCISI=== 29 OCAK 2011 cumartesi KARda, GEZİ SELAMETin çizdiği rota ile bu gezi için önceden randevulaştık. Cuma gece eve gelirken kar hafifçe yağıyordu. Amaaaa sabaha karşı saat:6 gibi camdan dışarıya bir baktım ki,her yer...
  12. YOLAVCISI

Dört kafadar

===YOL AVCISI=== 16 OCAK 2011 pazar (NOT=Resimdeki tarihler yanlıştır) DÖRT KAFADAR SELAMET,GÖKHAN,FATİH ve BEN, Bu hafta sonu yine SELAMETin hazırladığı farklı ve güzel bir rotada, gazladık. Rotamız BOZDAĞ taraflarında çık çık bitmeyen zirvelerden...
  13. YOLAVCISI

Endurokolikler :)

===YOL AVCISI=== 9 OCAK 2011 pazar ENDUROKOLİKLER :) Geçen hafta gazlamamanın verdiği özlemle,bu hafta sonunu iple çektim. Nasıl bir şeyse,araziye çıkmak sanki alışkanlık oldu. Arazide doğanın kucağında,stres atmak.Bütün haftanın...
  14. YOLAVCISI

Gitmek mi, varmak mı....? "HARBİ HARDENDURO

===YOLAVCISI=== 18/12/2010 .....Her hafta limitleri yükselten, insan bedeninin dayanma sınırlarını zorlayan Selamet abim yeni bir rota hazırladı. Muttalip ovasını araziden geçerek Yakakayı köyünün sırtlarından Yenice barajı veya Mayıslar köyüne varmak. Hava şartları kötü olması durumunda...
  15. YOLAVCISI

TÜRKMEN DAĞINDA 4 motorlu

===YOLAVCISI=== 14 KASIM 2010 pazar TÜRKMEN DAĞINDA 4 motorlu SELAMET arkadaşımızın tertiplediği TÜRKMEN DAĞI,gezisi için bu sabah saat:9 da,KÜTAHYA yolu çıkışında 4 arkadaş buluştuk. Benzinlikte son hazırlıkları yapıp yola...

Yeni mesajlar