ylnyldrm12 kullanıcısının son içeriği

1. Y

jolly jokere girebilirmiyim

yaşıma gore buyuk bile gösteriyorum aslında saç sakal olarak kimlik sormazlarsa super olur
  2. Y

sağolun hocam deneyeceğim
  3. Y

internetten hesap acmadan aldım, artık gorecez bakalım ama yinede korkmuyor değilim:)
  4. Y

arkadaşlar kusura bakmayın tek üye olduğum forum burası olduğu için buraya yazıyorum. 23 nisanda lin pesto adlı sanatçının jolly joker ankarada konseri var ve sevdiğim bir sanatçı kendisi bayadır gitmek istiyorum fakat 18 değilim. daha once jolly jokere giden arkadaşlara sorum guvenlik ne denli...
  5. Y

CB250R KTM390 Duke ile takas edilir mi

üstüne 40-50yi kabul ederse hiç düşünmeden değişin büyük yükseltme olur
  6. Y

Kuba new city 50 öneri

güzel motor alınabilir b ehliyet ile kullanmak isteyenlerin çoğu scooter alıyor maxi olması güzel bir alternatif ayrıca cantada işli geliyor fakat bana fiyatı biraz tuzlu geldi almayı istiyordum olmadı altai f2 max 50 plus aldım oneririm
  7. Y

Usta parayı aldıktan sonra cevap vermemeye başladı

anladım hocam bu durumda en iyi yapabileceğiniz şey usta ile bir şekilde iletişime geçip tavrınızı koymanız ama polis işine girerseniz çıkamazsınız dolandırma gibi bir durumun pek olası olacağını sanmıyorum bir motor için. sadece oyalıyor gibi ders olmuş olsun hocam elden para vermeyin birdaha:)...
  8. Y

Usta parayı aldıktan sonra cevap vermemeye başladı

hocam kötü olmuş gerçekten oncelikle geçmiş olsun rodajdan bahsettin o yuzden sıfır sanırım motor garantisi yokmu
  9. Y

Revolt RT3 Alınırmı?

hocam daha yeni farı patlattım tam 6 günde getirdiler değişimini yaptılar arkadaşın şanssızlığına denk gelmiş yada oturduğu ildeki bayiler iyi olmayabilir. şanzıman derken arkadaşımın cg sini sürdüm aşırı rahatsız vites geçişleri vardı frenleride bi o kadar berbattı demek istedim rs 200 de...
  10. Y

Revolt RT3 Alınırmı?

bence şehir içi cg tipi kara düzen motorlar pek elverişli olmuyor arkadaşdada vardı konfor fena olmasada şanzımanı hiç iyi degil ayrıca çoğu ön ve arka kampana oluyor yani ölüm garantili ani duruşlarda belki ön disk olanı bulursanız düşünülebilir ama tip ve güvenilirlik olarak gene revolt bir...
  11. Y

Revolt RT3 Alınırmı?

selamlar,alalı 2 ay oldu bende 16 yaşındayım bence bu fiyat bandında bakımını yaparsan üzmeyecek bir motor şuan 600km de motorum sesi, torku, hızı yeterli ve keyifli 49.990 tl ye 6 ay 0 faiz aldım tavsiye ederim fakat parça konusunda rahat olsada kalite konusunda üst düzey diyemem rodajdan sonra...

Yeni mesajlar