yilmazozkan kullanıcısının son içeriği

1. Y

Oxford Rain Seal RM300 RM310 Tulum Yağmurluk

Bu yağmurlukla ilgili bir yorum bulamamıştım almadan önce, bir süredir kullanıyorum almayı düşünenlere fikir vermesi için düşüncelerimi yazmak istedim. Ürün detaylarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz; RM300 siyah, RM310 sarı renk yağmurluğun kodu. Oxford RM300 Oxford RM310...
  2. Y

İç lastikte ebat sorunu yaşıyorum, İstanbul'da nereden bulabilirim? 180/80-14

Akşam arka lastiğe vida girmiş, sabah motora binince fark ettim. İç lastiği birkaç yere sordum, internetten de araştırdım ama uygun ölçüde bulamadım. En son Motolastik IRC falan bakın, eğer bulamazsanız siparişle Heidenau getiririz ama gereksiz pahalı (90-100 lira) olur dedi. 1. Sizin...
  3. Y

HGS hatalı geçiş ihlali ve araç sınıfı

Her gün ev-iş arası FSM Köprüsü'nü kullanıyorum, çoğu zaman geçişlerimi ya okumuyor ya da 1. sınıf olarak okuyor, bu yüzden arada bir HGS'nin sitesinden geçişlerimi kontrol ediyorum. Hafta sonu kredi kartı ekstremi kontrol ederken 3 gün üst üste HGS yüklemesi yapıldığını fark ettim, sisteme...
  4. Y

23 Aralık 2017 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soruları

Ben sınava girmedim, ama hafta sonu sınavın kazık olduğunu iddia eden biri vardı forumda, o yüzden sorulara bakmak ve sizinle de paylaşmak istedim. O arkadaşın başlığı silinmiş sanırım, açılmıyor. Yazılı sınava 2009'da girmiştim, o zamanki bilgilerimle iş yerinde yarı işle ilgilenerek 30dk da...
  5. Y

Suzuki VanVan için Putoline OFF ROAD mu MOTUL 5100/7100 mü?

Merhabalar, haziran ayında sıfır Suzuki VanVan 125 aldım. Ağustos ayında 1.000km bakımı için Yücel Motor'a götürdüm; "MOTUL SCOOTER EXPERT 4T 10W-40" (MA mı MB mi emin değilim) yağ koydular ve bu yağdan memnun değilim. Yağ değiştikten sonra ilk zamanlar vites geçişleri çok sertleşti, uzun süre...

Yeni mesajlar