Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslae çince bi metin var çeviremiyorum yazamıyorum da araç kamerası aldım çinden hafıza kartı ilw ilgili bişey diyo çıkamadım işin içinden parama yazık oldu
Herkese hayırlı günler çin malı cross alıcam markayı motoru bılenler kullanıcılar tavsıyede bulunabılırmı supermoto yapmayı düşünüyorum jant lastık o olmasada orjınal jant ile güzel lastikler takıp asfaltta kullanıcam yardım ltfn
Öncelikle cümleten Selamın Aleyküm gecen hafta sıfır cbf 150 aldım motorun suan 400 km de sorunum ise motor düşük devirde hızlanırken zincirden ses geliyor yani tahminimce zincir cünki sol arkadan geliyor ses baska bısey olamaz normalde sıkıntı etmıycektım hanı ben motorun ustundeyım ses o...
Şu ehliyet sistemi ne kadar saçma benım a1 ehliyetim var keşke hiç ehliyet almadan gezseydim diyorum motorumu değiştirmeyi düşünürken bajaj 150 ns gözüme carptı o kadar hosuma gıdıyo kı durusu gidişi fiyatı parça uygunlugu hayallerim diyebilirim fakat gel gör ki sıkıntı şu bajaj 150 cc bi motor...
selamın aleykum motorumu değiştirmeye karar verdım scooter kullanıyorum artık vıteslı bır motor almak ıstıyorum ehliyetim a1 motor onerısı yaparmısın scooter hariç tüm motorları düşünebilirim cross dahil buna
Cümleten selamın aleykum abiler bu forumda ılk konum yenı uye oldum öğrencıyım motorum kymco agality 125 motorumu değiştirmeyi düşünüyorum çoğunlukla şehir içi kullanıcam şöyle başlıktaki 4 motor arasında kaldım 2 naked,cross,supersport.Kuba blackcat'i internette ki videolarda gördüğüm kadarıyla...