zincir sesi

Öncelikle cümleten Selamın Aleyküm gecen hafta sıfır cbf 150 aldım motorun suan 400 km de sorunum ise motor düşük devirde hızlanırken zincirden ses geliyor yani tahminimce zincir cünki sol arkadan geliyor ses baska bısey olamaz normalde sıkıntı etmıycektım hanı ben motorun ustundeyım ses o yuzden bana fazla gelıyodur normaldır falan dıye dusundum bugun arkadasımla gezerken o motordan ses geldıgını soyledı şüphelendım gerçekten sizce ciddi bişey midir ?

Super Moderator
Lak lak lak vuruyor ise, zincir ayarsızdır. Zincir ayarı yaptırırken, motorun üzerine otur, o şekilde ayarlasınlar.

Zincir yağlıdır herhalde servisten sıfır şekilde aldım ilk vitesli motorum öğrenmem gereken bi kaç önemli detaylar var zincir gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

ılk baslarda boyle ses duymuyordum normalmi zincirin gevsemesi bu kadar zamanda ?

Super Moderator
Normal, herşey yerine oturuyor, tekrar ayarlatın. Ayrıca yeni öğreniyorum bahanesi kabul edilebilir değil, artık bir motosikletiniz var, ve onun dilinden anlamalısınız. Biraz araştırın, zincir nedir, bakım nedir, yağlama nedir, ne zamanda bir yağlamak gerek. Servisten 0 çıktı ? Yağlıdır herhalde " gibi bir cümleye yer yok bu işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar