ygt47 kullanıcısının son içeriği

1. ygt47

Cbr125 Denge Topuzu Boyama

Selam arkadaşlar . Cbr125 motorum bir çok kez yere yattığı için denge topuzları baya darbe almıştı. Rütuş boyayla kapatılmayacak şekilde ezikler vardı. Topuzları söktüm yaklaşık 3 saat boyunca zımparalama işleminden sonra hasarlı yerlerini eski haline çevirip bütün eski boyasını zımparaladım...
  2. ygt47

Yağ Tapası Yalama Olur mu ?

cbr125 motorumun 4bin bakımı gelmişti servisle uğraşamam deyip kendim bu işe girdim. Eski motorum kt150 ninde hep yağını kendim değiştirirdim. Neyse grenajları güzelce söktüm buraya kadar sorun yok. Yağı boşaltmak içni alttaki civatayı sökerken yanlışlıkla sıktım baya zorladım civata 2 tur boşa...
  3. ygt47

CBR125 Devrilme Sonrası Grenaj Sorunu

Selam arkadaşlar kardeşim motoru devirdikten sonra yan deponun bitişiğindeki siyah plastik parça yerinden çıkmış. bunu düzeltmek için ne yapabilişriz ? Tam olarak sorun neden olur kendim düzeltmek istiyorum. lütfen yardım
  4. ygt47

Vites Kendiliğinden Düşüyor

Mondial 150kt 3. viteste devirli giderken bir anda kendiliğinden 2. vitese düşüyor motor öne yığılıyor ve bazende arka teker kitleniyor. Işıklarda boşa atıp durduğumda tekrar 1. vitese geçirmek için 2 kez basmak gerekiyor ilk basışta vitese geçmiyor 2. kez bastığıdma ancak geçiyor. Şanzımanda...
  5. ygt47

Plastik yapıştırma

Yuki orion 2000 marka elektrikli skuterımın far ve sinyalleri tutan plastik parçası çıktı. Biraz araştırdım genelde çin malı elektrikli scooterların ön plastiği zamanla sarsıntıdan tutmaz hale gelip atarmış benimkide öyle oldu. Motoru satmayı düşündüğümden plastik parçasını güçlü bir...
  6. ygt47

Motor ısınınca vites geçişlerinde zorlanma

Motor soğukken vitesler yağ gibi geçiyor hiçbir sorun olmuyor. 10-15 dk birazda agresif kullanarak gazlayarak gittiğimde motor özellikle düşük viteslerde ses çıkararak sarsılarak geçiyor. Işıklarda durup boşa attıktan sonra 1 e atmak istediğimde ilk hamlede geçmiyor tekrardan vites koluna basmak...
  7. ygt47

Mondial 150Kt Silindir, Şanzıman, Debriyaj Değişim Maliyeti

Mondial 150kt nin silindir, komple şanzıman ve debriyaj balataları değişecek parçaları kendim alıp tamirciye götüreceğim bunları değiştir diyeceğim izmirde yaşıyorum. Tamirciden kazık yemek istemiyorum o yüzden burada sizlere danışmak istedim. Silindiri neden değiştireceksin diye sorarsanız...
  8. ygt47

Mondial 150Kt Sele Sökme

Mondial kt150 nin selesini sökmek istiyorum ama nereden ve nasıl söküldüğünü bir türlü bulamadım.Arka çamurluğun altında 2 somun var ama onlarmı tutuyor seleyi bilmiyorum? Erişmesi güç bir yerde ya lastiği sökmek lazım yada lokmaa takımı olması gerekiyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa...

Yeni mesajlar