yennxa kullanıcısının son içeriği

1. Y

Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

Denedim ses yok sadece çalışırken geliyor
  2. Y

Boşta Gaz Verip Bırakınca Motordan Tak Sesi Geliyor

50cc motorum var bugün farkettim bu sorunu, boştayken gaz verip bıraktığım zaman devir tam olarak düştüğü anda tak diye bir ses geliyor. Egzoz patlatması değil. Sesin kaynağını tam çözemedim ama karbüratörün oralardan geliyor gibi düşünüyorum. Bu ses neden gelir büyük bir sorun mudur? Ona göre...
  3. Y

Dublex Lastik Jant Uyuşmazlığı Sonrası

Arkadaşlar şamyelli lastiğimi dublex lastikle değiştirdim, iki lastikte janta oturmamış olacak ki 1.5 günde havası boşalıyordu. Ben de çözümü araç lastik tamir kitinde buldum. İçine uyguladıktan sonra hiç hava kaçırma vs yapmadı. Fakat sorun şu benim bu lastiklerin havasını indirmem lazım geri...
  4. Y

Scorpion Exo 391 Alınır mı?

Arkadaşlar az önce bi konu açtım öneriler üzerine scorpion exo 391 almayı düşünüyorum. Kullanan ya da kullanmayıp bilgi sahibi olan varsa kaskın eksileri ve artılarından bahsederse sevinirim. Bir de son olarak aşağıya linkini bıraktım, Motomaxta havale fiyatı 3.800Tl gözüküyor bu doğru mudur...
  5. Y

Bu Kasklar Arasında Kaldım Öneriniz Nedir?

Anladım teşekkürler kapalı kasklardan öneriniz varsa alabilirim mantıklı geldi :D
  6. Y

Kapalı olmasına rağmen parçalanma riski varsa gerçekten kapalılar daha iyi gözüküyor. Birkaç yerde bu kaskların çenesi kapalıyken diğer kasklarla aynı koruma seviyesine sahip oldugunu sonuçta çoğu testten geçtiğini okudum ona güvendim. Önerdiğiniz serilere bi göz atıcam sağolasın
  7. Y

Hayır genelde kapalı kullanıcam. Motordan inmem gerektiğinde vs. kaskı çıkartmak yerine direkt çeneyi açmak daha rahat geliyor o nedenle istiyorum 1741891962 dediğim gibi haklısın genelde kapalı kullanıcam. Peki hangisini önerirsin bi fikrin var mı
  8. Y

Herkes çene açılır kaskların güvenilirliğinden bahsediyor fakat benim için konforlu olacağını düşünüyorum. Yine 4.5-5 fiyat bandında Full kapalı kask öneriniz var mıdır peki?
  9. Y

Aşağıdaki 2 kask arasında kaldım sizin seçiminiz hangisi olurdu? Varsa başka önerilerinizi de alabilirim çene açılır olması benim için daha iyi olur. https://ty.gl/dnlwu8ipquz26 https://ty.gl/2t37smotyx6mc
  10. Y

Oksit/Pas Temizleme ve Önleme

Hocam zımpara boya işi eldeki imkanlarla zor değil mi paslar hep motorun en altında oraya ne el girer ne kafa girer motoru bi yere kaldırmam vs. lazım sizce kendim bir şekilde halletmeli miyim yoksa bi servise falan götürsem gereksiz mi olur
  11. Y

Oksit/Pas Temizleme ve Önleme

50'lik bir cup motora sahibim çok bilgi sahibi değilim daha ilk aylarında motosikletin egzozunun altında,ayaklık gibi parçalarda paslanma görünüyor bu muhtemelen egzozda deliğe de yol açacak. Bu paslanmayı nasıl temizlerim ve devam etmemesi için nasıl önlerim? Bir sorum daha olacak egzozda olası...