Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
özellikle motosiklette korna çok önemlidir ''ben buradayım'' demenin motordaki anlamı arabadan daha üstündür bakma buradaki yiğidolara onlar motordan motora geçerken şarjör değiştirenler.
özellikle tvs jupiter 110 zaten honda activa 110 ile aynı altyapıya sahip gidipte 28.000 de ağır bakımları gelmiş spacy almanın anlamı yok. femboyları dinle fanboyları dinleme.
çift şeritli bir gidiş yolunda sağdan ilerlediğim halde ve solum boş olduğu halde inatla selektör atıyorlar ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum abiler bir yazın hele?
mondial almandan belli zaten. demem o ki bu kadar üzerine düşme o motorla uzun mesafede gitme zaten. bakım zamanı gelince hava flitresini bulabilirsen dua et. eşek niyetine bin gittiği yere kadar. o paraya ben tvs 110 alırdım.
arabacılar arabadakini savunuyor motorcular kuryeyi. hemen bi kisve altında toplanmayınca olmuyor değil mi,sıfır objektiflik vallahi. mizantrop oldum bu kitle yüzünden iyice.