Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/49112-ankara-mtye-duyurulur%2A-yardim-ogrencii.html
şu linke tıklayıp bi yardımda bulursanız bizi çok sevindirirsiniz.özellikle Ankaralı MT li arkadaşların bakmasını istiyoruz
yarın sabah açıklanıcak olan ÖSS yerleştirme sonuçları için sınava giren tüm arkadaşlar için hayırlı olmasını diliyorum.Bende bu çileye maruz kalanlardan biriyim.umarım benim içinde hayırlısı olur...
ben bu sene üniversite olarak bursa yazdım.ve %99 kazanıcam.ben oraya motorumla gitmek istiyorum ama tek korkum bu bursaspor taraftarlarının benm plakamı görüp motoruma zarar vermeleri.çünkü bursaspor taraftarı antalyalıları sevmezler.sizce ne yapmalıyım?bursalı arkadaşlar yardım edin...
selam arkadaşlar ben antalyadan yengi.yamaha nouvo motorum var.4 yıldır biniyorum.siteyi swalbard nick li kaptanım tavsiye etti.tüm aktivetelerde görüşmek üzere :wiinkk: