sizce??

ben bu sene üniversite olarak bursa yazdım.ve %99 kazanıcam.ben oraya motorumla gitmek istiyorum ama tek korkum bu bursaspor taraftarlarının benm plakamı görüp motoruma zarar vermeleri.çünkü bursaspor taraftarı antalyalıları sevmezler.sizce ne yapmalıyım?bursalı arkadaşlar yardım edin...

offfffff offffffff ................ arkadaşım .. bende bursadayım .. cok cidi ve cok ciddi soylüyorum .. ya o motoru sat yada bursadan bi arkadaşının uzerine devret plakan degişsin oyle bin... şahsen .. biz 07 araba görsek bile dalıyoruz .. çok çirkin şeyler yaşanıyo .. sende gümbürtüye gitme arkadaşım ..iki tekerdesin .. yazık olur

yahu haklısında plakayı deiştirsem antalyaya geldiğimde bu sefer aynı şeyi yaşıcam=) hayır bide motor kırmızı beyaz

arkadaşım hala böyle salaklıkların olduğuna inanamıyorum aynı sıkıntı trabzonda kaldığım dönemde olmuştu ama bundan10- 12 yıl önce hala bu tarz aptal tutumlarda olanlara yapabilecek bişey yok çünkü bunlara hoşt desende kaçmazlar o kadar bile anlayamazlar en iyisi plakayı değiştir ne antalya ne de bursa olsun ama plakan

Son düzenleme:
yok yok hala var.. geçen o7 plaka kamyon geçerken taşladık .. ön cam paramarça.. bide durup lölölö yapıyo dedik bas git .. katil etme bizi

abi bende anlamıyorum zaten bu tavrı.dediğim gibi plakayı 16 yapsam bu sefer antalyada taşlanırım valla.motorsuz üniversitede geçmez benim için

il sınırlarında tak çıkart değiştir diyosun??oluyo mu abi öyle.ruhsata ne yazcaklar

En güzeli sen hiç plakayıda değiştirme av bayiine git bir tane köpek kovucu al yaklaşan olursa basarsın düğmeye kaçarlar hoşttan da anlamıyor ya bunlar :)

gencecik yaşımda beni kara toprağa mahkum mu ediceksin abi ya?bursalılar diyoruz antalyalılar diyoruz...

................................:):):).....................................................

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yengi ben Bursa'da yaşamıyorum ama Bursalıyım.

Senin plakayı daha görmeden sinir oldum.
O derece yani.
Acaip gıcığızdır Antalyalılara.

Bak ben bile Bi Bursaya gidip bi kaç Antalya plakalı araç taşlayayım diye zor tutuyorum kendimi.

Bursalı arkadaşlardan aldığım duyumlara göre uzun süredir hiç Antalya plakalı araç gelmemiş Bursa'ya.
Mağdur olan Bursalı arkadaşlar Dernek olarak karar almışlar, beni de davet ettiler. (APT Derneği)

Gurup halinde Antalya'ya gidip orada taşlayacaklarmış...
Hatta EPT derneğinin de destek verdiği söyleniyor...

Benden söylemesi.
Aslında söylemem lazımdı ama motosikletçi dayanışması bunu gerektiriyor.
Sen ağustos sonu gibi Antalya'da da dolaşma.
Çünkü oraya gelip taşlayacaklar.

İlla Bursa'ya geleceksen de İnebolu plakası tak.
Bursalılar İnebolu'luları severler,taş atmazlar,küfür etmezler, arkalarından konuşmazlar.:cat:

İnsanlar nekadar salakça işlerle uğraşıyor Kendi yaşantılarında bir ota yaramayan tipler birbirini bulduklarında böyle faydasız işlere kalkışıyor

Gecen Bizi Bi Köyde Sıkıştırdı Köy Gençleri biz 5 Motoruz 8 kişi fln onlar 30 kişi fln 20 -21 yaşlarında gençler her nese arkadaşlardan bi kaç tanesine vurdular sonra ordaki büyük abiler ayırdı sonra geldik 1 hafta sonra o köyde bize diklenen çocuk çalıştığım internet cafeye motorla geldi beni tanımadı nese elemanlara telefonla haber verdim geldiler kapının önünde çıkmalarını beklediler baktık çıkmıolar dedik ne yapak ne yapak çaktırmadan yağ tıpası açtık ve içine biraz kesme şeker ve asitli soda attık :thumleft: Artık Nolur Bilmiyom :)

Böyle saçmalıkların yasanmasına izin verenlerdir suçLu olanlar.. TRabzon-Rize de öyleydi ; artık birbirrlerine yan bile bakamıyorlar... Hem özellikle Rizeliler Sürücü Kursu yazan arabamla gidiyorum kimse bişi diyemiyor...
Hatta TRabzon maçına gidip TRabzonu desteklediğimi ve ayrıca Rize maçlarına bir çok trabzonLunun Pankart açarak geldiğini ; sevgi gösterilerini gördüm...
Arkadaşım sana gelince Biraz sert biriysen hiç bişeyini deiştirmeden git..Şahsen ben olsam gidrdim ; biri bişi yapsa da karsılığını verirdim.. Bursa ankara ist antalya rize hiç farketmez ...Birini benzettin mi hastanelik ettin mi diğer köpekler hemen kaçarlar :farao:

Böyle saçmalıkların yasanmasına izin verenlerdir suçLu olanlar.. TRabzon-Rize de öyleydi ; artık birbirrlerine yan bile bakamıyorlar... Hem özellikle Rizeliler Sürücü Kursu yazan arabamla gidiyorum kimse bişi diyemiyor...
Hatta TRabzon maçına gidip TRabzonu desteklediğimi ve ayrıca Rize maçlarına bir çok trabzonLunun Pankart açarak geldiğini ; sevgi gösterilerini gördüm...
Arkadaşım sana gelince Biraz sert biriysen hiç bişeyini deiştirmeden git..Şahsen ben olsam gidrdim ; biri bişi yapsa da karsılığını verirdim.. Bursa ankara ist antalya rize hiç farketmez ...Birini benzettin mi hastanelik ettin mi diğer köpekler hemen kaçarlar :farao:

Sen FazLa Konuşma ::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar