yeknet kullanıcısının son içeriği

1. Y

Maltepe Sahilde Motosikletlere Ceza

Bu sabah her zamankinden daha fazla bir trafik sıkışıklığı vardı Dragos-Maltepe arası. Bu durumlarda bütün motosikletler kaldırımda bulunan bisiklet yolunu kullanır ben de daldım. Maltepe ışıklara gelince polis durdurdu benimle birlikte 3 motor daha vardı. Amirlerinin siniri tepesinde (niye...
  2. Y

Xevo - Joymax - Burgman200

Bu üç model arasında karar veremiyorum. Tercihen 2014 sonrası 2. el arıyorum. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. Kendimce bazı kriterler belirledim - Konfor : Olmazsa olmaz. (her gün 20+20km günde yaklaşık 80dk kullanacağım.) - Kalite : Her 3 modeli de fuarda inceledim. Piaggio sanki bir...
  3. Y

SYM SYMPHONY SR125

Marka: SYM Model: Symphony SR125 Model yılı : 2013 (Aralık trafiğe çıkışlıdır) KM: 10080 (haftaiçi günlük 40km kullanmaktayım) Renk: Beyaz Fiyat: 4000._TL İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy İletişim: 542 6631111 Açıklama: Tüm bakımları SYM yetkili servisi Altan'da yapılmıştır. Üzerinde Michelin city...
  4. Y

0 Rh+ kana ihtiyaç var, Siyami Ersek Hastanesi

Amcam bypass ameliyatı olacak. Bu sebeple randevulu kan aranıyor. Hasta adı: Zeki Özkan Aranan kan : 3 ünite 0Rh+, 2 ünite diğer grublar Yer : Siyami Ersek Kan Merkezi Tarih : 30.06.2015 Saat: 10:30 irtibat : Yekta Ağaoğlu 0542 663 1111 Gelebilecek olanların haber vermesi rica olunur...
  5. Y

Ferrari Racing Days 24-25-26 Ekim

http://intercitypark.com/ferrari.html Bilet fiyatları 1 kişi 89TL, 4 al 3 öde kampanyası ile 65TL. Fiyatlar pahalı ama değer mi sizce gitmeyi düşünen var mı?
  6. Y

Scooter ışıkları nasıl olmalı

Kısalar çok yakını gösteriyor bunun bir yükseklik ayarı var mı? kendim yapabilir miyim. Ayrıca ampul değiştirsem daha uzağı gösterir mi ve performans verim alabilir miyim? Gündüz farların kullanılması akü açısından sıkıntı yaratır mı? Çok sık kullanmıyorum haftada bir iki gün.
  7. Y

Sırt Çantası Scootera Nasıl Bağlanır?

Arkadaşlar topcase yerine sırt çantası kullanmak istiyorum. Sırt çantasını topcase takılan yere nasıl pratik şekilde bağlayabilirim. Çengelli lastiklerle sabitleyebilir miyim. Bu şekilde arkaya takılabilen sırt çantası modeli var mı? veya tak-çıkar bağlantı aparatı vb bir ürün?
  8. Y

Sıfır scooter için tavsiye

Başlangıç için İstanbul şehiriçi trafiğinde kullanılmak üzere scooter araştırıyorum. 2. el yerine sıfır tercih ederim son 3 otomobilimi de sıfır aldım. Fakat bütçesel olarak 2500-3000TL aralığında olacak. Honda, yamaha, sym ve kymco güzel ama bütçemi aşıyor. Motoran, Asya, Mondial, Kanuni...
  9. Y

Tanışma

Selamlar, umarım yakın zamanda bir scooter ile aranıza katılırım. Henüz bu konuda bilgi ve becerim sıfır ama A2 ehliyeti alarak başlamak istiyorum. Bildiğiniz gibi İstanbulda tren seferleri 2 yıl iptal artan trafik yoğunluğunu nedeniyle motorsiklet en mantıklı çözüm görünüyor. Kartal'da...