- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sabah her zamankinden daha fazla bir trafik sıkışıklığı vardı Dragos-Maltepe arası. Bu durumlarda bütün motosikletler kaldırımda bulunan bisiklet yolunu kullanır ben de daldım. Maltepe ışıklara gelince polis durdurdu benimle birlikte 3 motor daha vardı. Amirlerinin siniri tepesinde (niye ise?) alın bunların ehliyetleri doktora sevk edin diye emirler yağdırıp sürekli söyleniyordu. "Trafiğin durumunu görüyorsunuz tamam cezası neyse kes makbuzumu" diyecek oldum vay bunların aklı başında değil falan filan.. ehliyetleri alıp doktora sevk edecek hepimizi. Neyse ki cezayı yazan memur ehliyetleri verdi de gönderdi ona da şükür.
Her ne kadar haklı da olsa motosikletlere yapılan bu muameleyi kınıyorum. Sabah saatinde kaldırım geniş bisiklet yolu dahil ne bisiklet var ne yaya, tehlike oluşturacak hiç bir durum yok. Araçlar da hiç aralardan geçilmesine izin vermiyor çapraz çapraz dur-kalk yapıyorlar. Kaldırıma çıkmayalım da ne yapalım. O trafiğe girecek olsam ben niye motor kullanıyorum.
Her ne kadar haklı da olsa motosikletlere yapılan bu muameleyi kınıyorum. Sabah saatinde kaldırım geniş bisiklet yolu dahil ne bisiklet var ne yaya, tehlike oluşturacak hiç bir durum yok. Araçlar da hiç aralardan geçilmesine izin vermiyor çapraz çapraz dur-kalk yapıyorlar. Kaldırıma çıkmayalım da ne yapalım. O trafiğe girecek olsam ben niye motor kullanıyorum.