Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir gezi, tebrikler. Yazdıklarına göre oldukça keyif almışsın. Bir sonraki seferde kamp yaparsan belki cüzdanında bir miktar nakit kalabilir. :)
Asos'ta aşağılara doğru inmek istiyorsan sağa doğru tapınağa doğru değil, sola sarnıçlara doğru gideceksin. Oradan aşağılara doğru inebilirsin...
Kelek çıkmadı da, arka tarafta kulak hizasından çok ağrıttı kafamı. Yarım saatte bir mola vermek zorunda kaldım 5 er dk. Şekle girene kadar biraz sıkıntı çekeceğiz sanırım.
Gülpınar - Babakale arası 9 km. Yaklaşık 4.5 km si güzel, sıcak asfalt. Kalan kısım berbat. :D
Eyvallah. :LOL:
Seninle bir köfte gezisi yapamadık hala, ona yanıyorum abi. :D
Uzun zamandır tekrar yapmak istediğim bir gezi vardı. @yarım akıllı 'nın haber vermesiyle aldığım kaskı da bir hayırlayayım dedim. :D Tabi bu sefer biraz değişiklik rotada yapmak gerekti. Biraz da rüzgarlı olması sebebiyle epey hızlı bir tur oldu.
Rota şu :
Bayramiç'ten dağ yollarına vurup...
Yalan yok, @espresso 'nun xmaxe çok niyetlendim ama, rakamı karşılayamadım o zamanki şartlarda. Kıymetini bilen birine gider umarım. Hatta kalsın, küçük yerlerde daha çok gider.
Ben de iki parça malzeme aldım ama, bana yapılan savunma "kaskları bu şekilde gönderiyoruz" oldu. Poşetin içinde termalin kutusu da ezilmiş büzülmüş. Kargocular sağolsun. Beden de kalmamış kaskta, değiştiremiyorum. :D
Neyse kask güzel ama. :D
Geldi geldi. Tekrar sağol. Kaskı çok şekil harbiden. Güneş vizörü de olsa güzel olabilirdi. Artık gözlükle takılacağız. Siyah vizör ileride belki. Daha kafama takıp deneyemedim ama. Öyle bir konu var. :D
Yalnız paketlemelerini hiç beğenmedim. Kutuyu poşete sarıp göndermişler. Düşünce kask...