Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi gunler arkadaslar , uzun - kisa huzme anahtari arizalandi , yaptigi is ten memnun oldugunuz bir elektrik usta si var midir ?
Var sa adres telefon seklinde yardiminizi rica ediyorum.
Iyi gunler dilerim.
Sn;Arkadaşlar,
aprilia pegaso için "çakar lamba sistemi"ni düzgün ve sorunsuz bir şekilde kurabilecek elektrik ustası arıyorum,izmir de yaşamaktayım.
bana verebileceiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim,
selamlar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki...
Arkadaşlar ; aprilla pegasonun aküsünü sökemiyorum . internette görüntülü ve ya resimli kaynak bulamadım.Servis de gelip sökmek ve sarj için deli para istiyor.:pr:
Yardımlarınızı ( görsel veya anlatımlı) rica ederim .
saygılarımla.
Arkadaşlar altı yıllık uzun bir aradan sonra yarın Allah nasip ederse 2000 model bir klr 650 sahibi olacagım,umarım sizler de benim gibi altı yıl motosiklet hevesine uzak kalmazsınız ; inanın çok zordu .
selamlar.
SN; arkadaşlar , izmir de cg serisi motosikletlere sorunsuz modifiye yapabilen usta arıyorum.
konu ile ilgili telefon e adres bilgileri verirseniz çok memnun olurum.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10...
Arkadaşlar , lifan 200 cc cros "0"km de almak niyetindeyim , fakat ilgili sitelerde tam anlamı ile tatmin edici yorumlar bulunmamakta ,sizler den ricam ;
lifan 200 cc cross motosikleti hali hazırda kullanan ve ya kullanıp türlü nedenlerden elden çıkaran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var...