yayan-bay kullanıcısının son içeriği

1. yayan-bay

Izmir de elektrik usta si ariyorum.

Iyi gunler arkadaslar , uzun - kisa huzme anahtari arizalandi , yaptigi is ten memnun oldugunuz bir elektrik usta si var midir ? Var sa adres telefon seklinde yardiminizi rica ediyorum. Iyi gunler dilerim.
  2. yayan-bay

Aprilla lastikleri hakkında bir sorum var.

Arkadaşlar iyi bayramlar dilerim, 2003 model pegaso on arka lastik basınları kac psi dir.
  3. yayan-bay

aprilia pegaso için "çakar lamba sistemi"

Sn;Arkadaşlar, aprilia pegaso için "çakar lamba sistemi"ni düzgün ve sorunsuz bir şekilde kurabilecek elektrik ustası arıyorum,izmir de yaşamaktayım. bana verebileceiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim, selamlar . ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki...
  4. yayan-bay

bu şekilde motosiklet kullanmayın lütfen : (

https://www.59saniye.com/bu-kiyafetlerle-turkiyede-dumduz-motor-kullanmak-daha-tehlikeli/ aklıma honda nın efsane reklamı geldi.
  5. yayan-bay

pegaso akü sökümü konusunda yardım .

Arkadaşlar ; aprilla pegasonun aküsünü sökemiyorum . internette görüntülü ve ya resimli kaynak bulamadım.Servis de gelip sökmek ve sarj için deli para istiyor.:pr: Yardımlarınızı ( görsel veya anlatımlı) rica ederim . saygılarımla.
  6. yayan-bay

yarın klr 650 sahibi oluyorum

Arkadaşlar altı yıllık uzun bir aradan sonra yarın Allah nasip ederse 2000 model bir klr 650 sahibi olacagım,umarım sizler de benim gibi altı yıl motosiklet hevesine uzak kalmazsınız ; inanın çok zordu . selamlar.
  7. yayan-bay

izmir için cg serisi motor lara modifiye ?

SN; arkadaşlar , izmir de cg serisi motosikletlere sorunsuz modifiye yapabilen usta arıyorum. konu ile ilgili telefon e adres bilgileri verirseniz çok memnun olurum. İlginize şimdiden teşekkür ederim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10...
  8. yayan-bay

lifan 200 cc cross motosiklet hakkında bilgi rica ediyorum.

Arkadaşlar , lifan 200 cc cros "0"km de almak niyetindeyim , fakat ilgili sitelerde tam anlamı ile tatmin edici yorumlar bulunmamakta ,sizler den ricam ; lifan 200 cc cross motosikleti hali hazırda kullanan ve ya kullanıp türlü nedenlerden elden çıkaran arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var...

Yeni mesajlar