Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Samsun Sağlam Honda bayiinden 200.000 peşin 225.000 tek çekim olarak toplam 425.000 TL'ye siyah rengini satın aldık. Kendime ve bütün motorcu arkadaşlarıma kazasız belasız sürüşler dilerim. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Ben test sürüşlerinde kullanma şansını buldum NX 500'ü . Birçok motosikleti deneyimleme şansım oldu ve şunu söyleyebilirim eğer siz çok premium 4 silindirli motorlara alışıksanız az buçuk titreşim hissedebilirsiniz fakat ben test ettiğim 2 saat boyunca (belki de deneyimsizliğimden) beni motordan...
Deneyimlerini, tavsiyelerini aktaran herkese teşekkür ediyorum. 20 yaşındayım 18 olduğum gün araba hemen sonra motosiklet ehliyetimi aldım. 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi A sınıfına yükseltebileceğim. Sanırsam bu gidişle A sınıfından bir 4 silindirli ile başlayacağım. 500cc bomboş motorlara bu...
Bana Honda bayiinde ki arkadaşlar çıkış fiyatı 400.000 olarak belirttiler o zaman fiyat konusunda yanlış bilgilendirdiler kendileri. Yetersiz bilgilendirmemin kusuruna bakmayın lütfen Ehliyetim A2 sınıfında ve maalesef bu sebeple Tuareg 660 ehliyet kısıtı sebebiyle satın alamıyorum.
Selamlar abilerim, ablalarım ve arkadaşlar. Daha öncesinde bu işle uğraşmış kişilere bir sorum olacak. Şu an aralık ayında Honda markasında bir kısmı peşin bir kısmı vadesiz taksitli kampanyası var fakat fiyatlar halen salak saçma durumda. Honda NX 500 için nakit ve taksitli fiyat aldım...