Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iftar sonrasi olur öncesi olur arkadaşlar turlamak isteyen varsa yazsin, tek sürmekte keyifli ama grup sürüşü daha bi guzel sanki, belki keyifli güzel bir grup oluştururuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Yokmu hic eskişehirli
Bazı arkadaşlar bize ne diyor olabilir kaza yaptiysan diye ama insan anlatmak istiyor sonucta esekten düşmüşün halini esekten düşen anlar.
Gelelim kazaya, trafikte yavaş yavaş ilerlerken birden benzinlikten araba çıkıverdi haliyle bende frene bastım hızım çok düşüktü en fazla 30 du. Frene...
Arkadaş dainese super speed pelle montum var ama sırt korumasi yok, bi koruma pedi almak istiyorum ama dainese marka olanlar oldukça pahalı. Farklı ve daha ucuz ama montun koruma cebine de tam uyabilecek bi sirt korumasını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar shark speed r texas modelini aldım motor da kırmızı cbr 125 acaba ikisi birbirine yakışır mi? Madem aldin foto çek bak diyebilirsiniz ama motor memlekette o yüzden bide sizin fikirlerinizi alayım dedim
Buda kaskin fotoğrafı...
Arkadaşlar shark speed r texas kırmızı modelini aldım hayırlısıyla ama hicbiyerde renkli vizor bulamadım türk sitelerinde bildiğiniz bir site yada yer var mi temin edebileceğim
Arkadaşlar kırmızı cbr 125 ve siyah dainese mont uzerine afilli duracak maksimum bin liralık kask tavsiyeniz varmi aslinda renk uyumu önemli o yüzden açtım bu başlığı siz olsanız ne renk alırdınız yardimlarinizi esirgemeyin lütfen
Arkadaşlar dainese super speed pelle hörgüclü modeli cbr 125 e fazla mi gelir yani 600luge biner gibi oluyor insan biraz ama güvenliği on numara bi mont. Siz ne dersiniz çok mu siritir bu mont bu motorda
Arkadaşlar dainese marka yazlik bir deri mont alabilirim ama özellikle bahar aylarinda üsütür mü diye korkuyorum o kadar para verdikten sonra üsümek istemiyorum ılık havalarda. Kullanan var mi düşünceleriniz nedir? ?
Bugün sağa doğru çok hafif bir viraja girerken neredeyse bariyelere sürtüyordum hem motoru hem kendimi. Fren yapmaya çekindim kayar iyice kötü olur diye tam çarpıcam derken kurtardım bi şekilde ama kafam yol kenarındaki ağacın dalina çarptı neyseki kask vardıda bişi olmadı çok şükür. Viraja...
Arkadaşlar bende yeni sayılırım motor işinde hergün biraz daha öğreniyorum ama bu videoyu görünce daha kırk fırın ekmek yemem gerektiğini anladım sizde anlarsınız muhtemelen :)
http://www.youtube.com/watch?v=iRWp9rhfS_0