yarko kullanıcısının son içeriği

1. Y

Dynego interkom kullananlar tavsiye eder mi

Evet ışıklar harbi çok iğrenç neyseki kapatılıyo dediğim gibi bütçe yerlerde olduğu için bunlara yöneldim
  2. Y

Dynego interkom kullananlar tavsiye eder mi

Merhaba, İnterkom alıcam ama bütçe yerlerde bi arkadaşım bunu önerdi yorumlarıda güzel kullananlar tavsiye edermisiniz
  3. Y

Motorun Çıkartmalarını sökme

Olmaması lazım stickerlar ufak ve az olduğu için sanki tırnağımla halledebilrim gibi geliyo sağolun uyarı için
  4. Y

🤷🏻
  5. Y

Stickerları sökerek, şöyle bişey umuyorum
  6. Y

Hint güzelimdir o benim
  7. Y

Motosikletimde ki marka/model vb. Çıkartmaları söküp tamamen siyah yapmayı düşünüyorum kurutma makinesi ile ısı vererek yapacağım ama bi kaç kişiden çıkartmaları sökersen sanki parçayı değiştirmişsin gibi olur satarken falan değer kaybeder gibi şeyler duydum bundan mağdur olan oldumu?
  8. Y

Motor yıkama tavsiyeleri

Tövbe haşa BDSM çantası sandım
  9. Y

Motor yıkama tavsiyeleri

Bende benim pajeetimi güzelce yıkayacağım🥻🥻
  10. Y

Motor yıkama tavsiyeleri

2.el N250 motorum var ve ilk defa yıkayacağım benzinliklerde ki basınçlı su ve köpüğe güvenemiyorum, şöyle 2-3 tane 5 litrelik şişe su,sünger,bez biraz sabun köpürterek bebeeem diyerek yıkamayı düşünüyorum biraz uğraştırır evet ama içim rahat eder bu şekil yapanlardan bir iki tüyo alabilirsem ne...
  11. Y

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Merhaba zinciri bu iki malzemeden biriyle temizlemek istiyorum ama her ağızdan farklı bi laf çıkıyo bunların zincire bi zararı olur mu yıllarca zincirini temizleyen deneyimli arkadaşlardan tavsiye almayı çok isterim
  12. Y

Dainese dry balaclava alınır mı

Buff neydi? Buff; iyilikti, dostluktu... Buff, emekti
  13. Y

Dainese dry balaclava alınır mı

Benim mont + eldiven bu para, ne diyelim bütçeniz varsa alın tabiki kaliteli gibi
  14. Y

LBC mont kullanan var mı

Şu görseli yapmak bi insan evladının nasıl aklına gelebilir... üstad🙂‍↕️🙂‍↕️
  15. Y

LBC mont kullanan var mı

LBC 901 model montu kullanan var mı fiyatı uygun, tavsiye edermisiniz

Yeni mesajlar