LBC mont kullanan var mı

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
LBC 901 model montu kullanan var mı fiyatı uygun, tavsiye edermisiniz
dre5uzt.jpg

Motosikleti
Yamaha XT660R
Bende 4 mevsimi vardı Honda yazan kırmızı, birkaç ay kullandıktan sonra fermuarı bozuldu, fermuarını değiştirdim sattım. Ekipman işinde ucuz etin yahnisi yenmiyor diye düşünüyorum.

Motosikleti
D400
bende bu var, 4 mevsim diye geçiyor ama yazın giyilmez.
içindeki astarı cıkartınca baharlarda, astarla kışın çok sıcak tutuyor.
3 yıldır kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım açıkçası

göbekli birisi iseniz zaten çok fazla seçeneğiniz yok =)

lbc-efe-kislik-motosiklet-montu-_55387_1.jpg

bende bu var, 4 mevsim diye geçiyor ama yazın giyilmez.
içindeki astarı cıkartınca baharlarda, astarla kışın çok sıcak tutuyor.
3 yıldır kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım açıkçası

göbekli birisi iseniz zaten çok fazla seçeneğiniz yok =)

lbc-efe-kislik-motosiklet-montu-_55387_1.jpg
O yüzden NC , V strom , Forza vs. gibi emekli motoruna binen herkeste bundan var sanırım 😂

olabilir, su an durt yazlık montuma sıgmıyorum önünü kapatmıyorum yelek ile kamufle ediyorum.

sanki memlekette herkes fit gibi fit kalıp üretiyorlar, cogumuz göbekliyiz :D
Çok az fit motorcu görmüşümdür veya dikkat etmediğimdendir , yüksek CCde neredeyse hiç görmedim diyebilirim hele hele VStrom , NC750 vs. gibi motor süren kimseyi fit görmedim şuana kadar . GS kullanan abiler fit oluyor onun dışında R25 vs. gibi cadde motorları kullananlar fit oluyor gördüğüm kadarıyla . Bende deri cekete sığmamaya başladım içime kazak vs. bir şey giyince daralmaya başlıyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Çok az fit motorcu görmüşümdür veya dikkat etmediğimdendir , yüksek CCde neredeyse hiç görmedim diyebilirim hele hele VStrom , NC750 vs. gibi motor süren kimseyi fit görmedim şuana kadar . GS kullanan abiler fit oluyor onun dışında R25 vs. gibi cadde motorları kullananlar fit oluyor gördüğüm kadarıyla . Bende deri cekete sığmamaya başladım içime kazak vs. bir şey giyince daralmaya başlıyorum.
Benim deri ceket 2xl askerde buyuk boy beden giyen piyade gibi oldum , xl ise olmuyordu ikisinin arasinda kaldım aldım içimde kalacağımda üstümde dursun

Motosikleti
Honda Forza 250
4 mevsimini yaklaşık 4 senedir kullanıyorum yaz kış sorun yaşamadım. Geçen sene baharda 2,5 saat yağmurda sürdüm su geçirmedi. Rüzgarı güzel kesiyor. Yırtık, fermuarda bozulma, solma vs yaşamadım. Yazın astarını cikarıyorum siyah olmasına rağmen sıcak çok rahatsız etmiyor tahammül edilebilir seviyede kalıyor. Ömürlük gibi duruyor halen kullanıyorum.

Motosikleti
Hero Dash 125
Benim deri ceket 2xl askerde buyuk boy beden giyen piyade gibi oldum , xl ise olmuyordu ikisinin arasinda kaldım aldım içimde kalacağımda üstümde dursun

Bu Durt kampanya yapmış, indirim falan diyor. Sen satın aldığında indirimli fiyattan mı aldın, indirimsiz fiyattan mı?

İndirimsiz fiyatsa geri iade et, tekrar al. 😜

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu Durt kampanya yapmış, indirim falan diyor. Sen satın aldığında indirimli fiyattan mı aldın, indirimsiz fiyattan mı?

İndirimsiz fiyatsa geri iade et, tekrar al. 😜
Evet kampanyayı görünce bir güzel sövdüm ama bazı ürünler internet sitesinde ya da instagram sayfasında bulunmuyor.
Muhtemelen mavi olan ceket az satıldığı için 9500 tl fiyata düsürdüler digerlerinin fiyat aynı idi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
olabilir, su an durt yazlık montuma sıgmıyorum önünü kapatmıyorum yelek ile kamufle ediyorum.

sanki memlekette herkes fit gibi fit kalıp üretiyorlar, cogumuz göbekliyiz :D
Durt'ün bir deri montunu gördüm resimlerde, çok güzel geldi gözüme, fiyatı da 15.000 TL miydi neydi, fiyat da güzel. İstanbul'da olsam gidip yerinde incelerdim gerçekten güzel mi dandik mi diye.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Durt'ün bir deri montunu gördüm resimlerde, çok güzel geldi gözüme,
Dürt'ün malzemeleri iyi de kendileri TIRT.
Bir senedir bir eldivenin bedeni ile ilgili sorduğum sorunun cevabını bekliyorum.
(soruyu emayıl, esemes, vatşap, sitedeki iletişim formu vs hepsinden gönderdim)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dürt'ün malzemeleri iyi de kendileri TIRT.
Bir senedir bir eldivenin bedeni ile ilgili sorduğum sorunun cevabını bekliyorum.
(soruyu emayıl, esemes, vatşap, sitedeki iletişim formu vs hepsinden gönderdim)
Photoshopla bir şeyler hazırlar da adamlarla ortamda başak geçersin diye en usturuplu cevabı düşünüyorlardır hala :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar