O yüzden NC , V strom , Forza vs. gibi emekli motoruna binen herkeste bundan var sanırımbende bu var, 4 mevsim diye geçiyor ama yazın giyilmez.
içindeki astarı cıkartınca baharlarda, astarla kışın çok sıcak tutuyor.
3 yıldır kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım açıkçası
göbekli birisi iseniz zaten çok fazla seçeneğiniz yok =)
![]()
O yüzden NC , V strom , Forza vs. gibi emekli motoruna binen herkeste bundan var sanırım![]()
Çok az fit motorcu görmüşümdür veya dikkat etmediğimdendir , yüksek CCde neredeyse hiç görmedim diyebilirim hele hele VStrom , NC750 vs. gibi motor süren kimseyi fit görmedim şuana kadar . GS kullanan abiler fit oluyor onun dışında R25 vs. gibi cadde motorları kullananlar fit oluyor gördüğüm kadarıyla . Bende deri cekete sığmamaya başladım içime kazak vs. bir şey giyince daralmaya başlıyorum.olabilir, su an durt yazlık montuma sıgmıyorum önünü kapatmıyorum yelek ile kamufle ediyorum.
sanki memlekette herkes fit gibi fit kalıp üretiyorlar, cogumuz göbekliyiz![]()
Benim deri ceket 2xl askerde buyuk boy beden giyen piyade gibi oldum , xl ise olmuyordu ikisinin arasinda kaldım aldım içimde kalacağımda üstümde dursunÇok az fit motorcu görmüşümdür veya dikkat etmediğimdendir , yüksek CCde neredeyse hiç görmedim diyebilirim hele hele VStrom , NC750 vs. gibi motor süren kimseyi fit görmedim şuana kadar . GS kullanan abiler fit oluyor onun dışında R25 vs. gibi cadde motorları kullananlar fit oluyor gördüğüm kadarıyla . Bende deri cekete sığmamaya başladım içime kazak vs. bir şey giyince daralmaya başlıyorum.
Benim deri ceket 2xl askerde buyuk boy beden giyen piyade gibi oldum , xl ise olmuyordu ikisinin arasinda kaldım aldım içimde kalacağımda üstümde dursun
Evet kampanyayı görünce bir güzel sövdüm ama bazı ürünler internet sitesinde ya da instagram sayfasında bulunmuyor.Bu Durt kampanya yapmış, indirim falan diyor. Sen satın aldığında indirimli fiyattan mı aldın, indirimsiz fiyattan mı?
İndirimsiz fiyatsa geri iade et, tekrar al.![]()
"it"likten öyle yapıyorlar.sanki memlekette herkes fit gibi fit kalıp üretiyorlar, çoğumuz göbekliyiz![]()
Şu görseli yapmak bi insan evladının nasıl aklına gelebilir... üstad"it"likten öyle yapıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Başta Zükerbek olmak üzere insanlığımdan şüphe edenler var tabi.Şu görseli yapmak bi insan evladının nasıl aklına gelebilir... üstad
![]()
Durt'ün bir deri montunu gördüm resimlerde, çok güzel geldi gözüme, fiyatı da 15.000 TL miydi neydi, fiyat da güzel. İstanbul'da olsam gidip yerinde incelerdim gerçekten güzel mi dandik mi diye.olabilir, su an durt yazlık montuma sıgmıyorum önünü kapatmıyorum yelek ile kamufle ediyorum.
sanki memlekette herkes fit gibi fit kalıp üretiyorlar, cogumuz göbekliyiz![]()
Dürt'ün malzemeleri iyi de kendileri TIRT.Durt'ün bir deri montunu gördüm resimlerde, çok güzel geldi gözüme,
Photoshopla bir şeyler hazırlar da adamlarla ortamda başak geçersin diye en usturuplu cevabı düşünüyorlardır halaDürt'ün malzemeleri iyi de kendileri TIRT.
Bir senedir bir eldivenin bedeni ile ilgili sorduğum sorunun cevabını bekliyorum.
(soruyu emayıl, esemes, vatşap, sitedeki iletişim formu vs hepsinden gönderdim)