Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam aslında trafik eğitimi ilkokuldan itibaren insanlara kuralları icsellestirecek şekilde verilmeli. Böylece kuralları icsellestirmis bir toplumda trafik polisine de ihtiyaç kalmaz. Tabi bu dediğim çok ütopik olur bu ülke için. Tıpkı dediğin gibi her kuralı çiğneyip ondan sonra da köylü...
Yok usta bunlar sosyal medyada gördüklerim değil gerçek hayatta trafikte birebir karşılaştığım hatalar yığını. Ve gün geçtikçe artıyor
1775041364
Ben de işçi sınıfının bir üyesiyim. Ancak bu bahane olamaz bence. Herkes bireysel olarak kendini yetistirse herkes işçi bilincine sahip olsa ve bu...
Ehliyetimi 2016 yılında almıştım. O zamanlar trafik bu kadar berbat değildi. Fakat şimdi trafik kurallarını çiğneme konusunda İran Hindistan Bangladeş gibi ülkelerle yarışır olduk. Bakıyorum 3 şeritli yolda 50km/s ile gidenler, kavşaklarda önündeki dur tabelasını bile iplemeden hemen yola...
Usta başta hoşuna gider fakat sonraları stresten kafayı yersin. 18 metrelik bir araçla her yere giremezsin. Girdin çıkamazsın. Yurtdışı desen oralarda sana gösterilen muamele küfür gibi. Ayrıca kabinde yaşamak öyle kolay değil. Bu işe başlarsan duş bile zaman gelecek senin için lüks olacak...
Usta dediğin gibiyse yapılmaz gibi duruyor. Valla bu işsizlikte ne yapacağımızı şaşırdık. Öğretmenlik mezunuyuz fakat tır şoförlüğü yaptık. O işten de bunaldık. Kuryeliği araştıralım dedik o da sıkıntı çıktı. Nasıl yaşayacaz bilemiyorum
Usta dediğin gibiyse sıkıntı valla. Dertsiz başıma dert alırım sadece
1771963752
Usta valla bana göre bu işin hakkı en az 80k. Yeni Delhi'den hallice trafik kurallarını kendi keyfine göre esneten bir yerde 2 teker üstünde kelle koltukta çalışıyorsun. Verilen emeğin karşılığı az bana göre. Met...
Usta çaresiz kaldık. Yaşamaya devam edebilmek için çalışmam lazım
YouTube değil de sahibinden iş ilanlarına bakıyordum orada karşıma çıktı
Muhtemelen asgari ücretin 1 tık üstü olur galiba
Motokurye arkadaşlar gerçekçi bir biçimde aylık kazancınız ve çalışma şartlarınızdan bahsedebilir misiniz? İşsiz kaldık bu işe yönelmeyi düşünüyorum. İş ilanlarında yazan aylık kazançlar gerçekçi mi?
Enduro cross hariç marka model farketmeksizin diğer hiçbir motora binmem. Enduro aşktır. Diğer bütün motorların vermediği zevki sadece enduro cross tipi motorlar veriyor
Kanki ben de yalnızım. Birkaç arkadaşım var arada görüştüğüm. O da nadiren artık. İş ev arasında sıkıştım. Fakat bana yaşadığım ayrılıktan sonra en çok iyi gelen enduro yapmak oldu. Bu sayede enduro gruplarından tanıdığım arkadaşlar falan oldu. Tabi bizimkisi sadece haftasonu etkinlikleri falan...
Bu görüşüne katılıyorum. Fakat Türkiye'yi bazı açılardan daha güvenli buluyorum
1768849623
Başımızın üstünde yerin var usta
1768849908
Usta güzel dileklerin için teşekkür ederim. Biz 4 kafadar arkadaşız valla. İstedik ki daha kalabalık olsun ki festival havasında geçsin. Elbette dediğin gibi...