yamaha wr kullanıcısının son içeriği

1. Y

Bu ülkenin suyuna insanının yediğine içtiğine dıj güçler ne katıyor?

Hocam aslında trafik eğitimi ilkokuldan itibaren insanlara kuralları icsellestirecek şekilde verilmeli. Böylece kuralları icsellestirmis bir toplumda trafik polisine de ihtiyaç kalmaz. Tabi bu dediğim çok ütopik olur bu ülke için. Tıpkı dediğin gibi her kuralı çiğneyip ondan sonra da köylü...
  2. Y

Yok usta bunlar sosyal medyada gördüklerim değil gerçek hayatta trafikte birebir karşılaştığım hatalar yığını. Ve gün geçtikçe artıyor 1775041364 Ben de işçi sınıfının bir üyesiyim. Ancak bu bahane olamaz bence. Herkes bireysel olarak kendini yetistirse herkes işçi bilincine sahip olsa ve bu...
  3. Y

Usta bak bu konuda haklısın. Köy enstitüleri kapatıldığından beri eğitimde hep geriye doğru gidiyoruz
  4. Y

Ehliyetimi 2016 yılında almıştım. O zamanlar trafik bu kadar berbat değildi. Fakat şimdi trafik kurallarını çiğneme konusunda İran Hindistan Bangladeş gibi ülkelerle yarışır olduk. Bakıyorum 3 şeritli yolda 50km/s ile gidenler, kavşaklarda önündeki dur tabelasını bile iplemeden hemen yola...
  5. Y

Motokuryelerin aylık kazancı ne kadar?

Usta başta hoşuna gider fakat sonraları stresten kafayı yersin. 18 metrelik bir araçla her yere giremezsin. Girdin çıkamazsın. Yurtdışı desen oralarda sana gösterilen muamele küfür gibi. Ayrıca kabinde yaşamak öyle kolay değil. Bu işe başlarsan duş bile zaman gelecek senin için lüks olacak...
  6. Y

Usta dediğin gibiyse yapılmaz gibi duruyor. Valla bu işsizlikte ne yapacağımızı şaşırdık. Öğretmenlik mezunuyuz fakat tır şoförlüğü yaptık. O işten de bunaldık. Kuryeliği araştıralım dedik o da sıkıntı çıktı. Nasıl yaşayacaz bilemiyorum
  7. Y

Usta dediğin gibiyse sıkıntı valla. Dertsiz başıma dert alırım sadece 1771963752 Usta valla bana göre bu işin hakkı en az 80k. Yeni Delhi'den hallice trafik kurallarını kendi keyfine göre esneten bir yerde 2 teker üstünde kelle koltukta çalışıyorsun. Verilen emeğin karşılığı az bana göre. Met...
  8. Y

Usta dediğin Bahsettiğin kadar yorucu ve baş ağrıtan olayları varsa 45k için yapamam bu işi. Deneyimlerini aktardığın için teşekkür ediyorum.
  9. Y

Usta SRC problem değil hatta src 3-4 var bende. 2-3 tık üstüden kastınız 40-50 bin TL ise bu işi yapmaya değmez gibi görünüyor
  10. Y

Usta çaresiz kaldık. Yaşamaya devam edebilmek için çalışmam lazım YouTube değil de sahibinden iş ilanlarına bakıyordum orada karşıma çıktı Muhtemelen asgari ücretin 1 tık üstü olur galiba
  11. Y

Motokurye arkadaşlar gerçekçi bir biçimde aylık kazancınız ve çalışma şartlarınızdan bahsedebilir misiniz? İşsiz kaldık bu işe yönelmeyi düşünüyorum. İş ilanlarında yazan aylık kazançlar gerçekçi mi?
  12. Y

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Enduro cross hariç marka model farketmeksizin diğer hiçbir motora binmem. Enduro aşktır. Diğer bütün motorların vermediği zevki sadece enduro cross tipi motorlar veriyor
  13. Y

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Herkese selam. 31 yaşımdayım. Part time kozmonotum. Siteyi geçen sene takip etmeye başlayan basit bir endurocuyum :)
  14. Y

hiç arkadaşım kalmadı

Kanki ben de yalnızım. Birkaç arkadaşım var arada görüştüğüm. O da nadiren artık. İş ev arasında sıkıştım. Fakat bana yaşadığım ayrılıktan sonra en çok iyi gelen enduro yapmak oldu. Bu sayede enduro gruplarından tanıdığım arkadaşlar falan oldu. Tabi bizimkisi sadece haftasonu etkinlikleri falan...
  15. Y

Rusya Gürcistan turuna davet

Bu görüşüne katılıyorum. Fakat Türkiye'yi bazı açılardan daha güvenli buluyorum 1768849623 Başımızın üstünde yerin var usta 1768849908 Usta güzel dileklerin için teşekkür ederim. Biz 4 kafadar arkadaşız valla. İstedik ki daha kalabalık olsun ki festival havasında geçsin. Elbette dediğin gibi...

Yeni mesajlar