yama a kullanıcısının son içeriği

1. Y

yeni basliyorum 170 boy 60 kilo vasat olmayan malzemeleri toplicam

Motora 1 ay kadarim var kasktan yana biraz tereddutluyum ama diger malzemeleri kesin tamamlicam motorla bi sure kullandiktan sonra artciya devretmeyi planliyorum tecrubesiz ve en temkinli oldugum zamanlarda kullanilacagi icin cok.vasat olmadigi surece biraz ucuz olmasi benim için onemli motorun...
  2. Y

motorun rutin giderleri nelerdir

Ogrenciyken motor sahibi olmayi dusundugum icin benim icin onemli bi durum bu vergisi ne kadar olur kac yilda yada kac km de bir bazi yerlerinin muhakkak degisimi lazim yada uzun omur icin neler yapiliyor tecrubeli abilerimizin kardeslerimizin bilgilendirmesini bekliyorum
  3. Y

yamaha r25 mi kawasaki 250sl mi? r25 i kullanmaya baslayan

Forumda ilk konumu yanlis yere acmanin buruklugu icindeyim:) neyseki buldum burayi anlicaginiz uzere yeniyim yamaha r25 dusunuodum ancak fiyat konusunda artacak yamaha salak yerine koyuyor tarzi yorumlardan sogudum biraz barkin abinin kawasaki 250sl i tanitimini izledim gonlum kaydi biraz tabi...
  4. Y

yamaha r25 mi kawasaki 250sl mi? r25 i kullanmaya baslayan

Yamaha r25 dusunuyordum ama fiyat konusundaki cok fazla oyle olur boyle olur yamaha bizi salak yerine koyuyor tarzi yorumlardan biraz etkilendim olacak ki tamda barkin abinin 250sl yi tanitmasina denk geldim biraz celindim sadece 2 rengimi var bide r25 e kavusanlar az bilgilendirse bizi

Yeni mesajlar