yalnız_kurt1 kullanıcısının son içeriği

1. yalnız_kurt1

Uygun Fiyata Alarm

alacak karşılıgı kutusunda 0 olarak aldıgım alarmları 30 TL verıyorum elımde 20 adet var arkadaslar ıhtıyacı olan varsa benımle özelden yada 0535 976 08 78 telımden ulaşsın daha oncede alan arkadasların actıgı topıcte asagıda ordanda bakabılırsınız...
  2. yalnız_kurt1

Acil 1100XX

hıc ıstemesemde nakıt ıhtıyacından motorumu satıyorum arkadaslar sahıbınden.com lınkı asagıda fıyat siteden alacak biri olursa 11500 olacaktır... 2000 model 78000 km sag kafa grenajında lokal boya var onun dısında orjınal boyası mevcut degısenı yok 500 km once gergi ve egzantrık zıncırı degıstı...
  3. yalnız_kurt1

Satılık Honda 1100XX

Saglık nedenleınden motorumu satıyorum.Servis bakımlı ben ikinci sahibiyim kafa grenajının sagında ıkı yerde lokal boya vardır 2000 model 77000 km. 12000 TL.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ikinci-sahibinden-1100xx-39409355/detay
  4. yalnız_kurt1

Vespa club 10.ballıkayalar motosiklet festivali 13 haziran 2010

VESPA CLUB 10.BALLIKAYALAR MOTOSİKLET FESTİVALİ 13 HAZİRAN 2010 ANA SPONSOR'LAR REDBULL-KORLAS- YILDIZ TİCARET BU ETKİNLİK TAMAMEN ÜCRETSİZDİR KORLAS 'TAN MONTLAR YILDIZ TİCARETTEN KASKLAR ÇEŞİTLİ HEDİYELER MOTO AS DAN MOTOSİKLETLERİNİZE YAZ BAKIMI BOYA KORUMA OTO HAMAM MOTOSİKLETLERİNİZİ...
  5. yalnız_kurt1

Gecmiş Olsun Aygül

Aygul arkadasımız bugun sabah kurtkoy tarafında motoru ıle anayolda gıderken talı yoldan kontrolsuz cıkan bır kamyonun carpması sonucu yaralandı.Kendısı suan Kartal Devlet Hastanesınde muşaade altında tutulmaktadır.Ben aksam ustu gıdıp gordum kendısını bılıncı acık ve konustum agrıları var, sol...
  6. yalnız_kurt1

98 Virago 250

bir arkadasıma ait kendısının vaktı olmadıgı için ben ilgileniyorum suan için resmi yok cekme fırsatım olmadı 98 model siyah virago 250 cc 20.000 km acil olarak satılık.Ön camurluk kırık ve arka keçesı degısmesı gereklı baska bır masrafı yok 3500 TL istiyor.İlgilenen ve motoru gormek isteyen...
  7. yalnız_kurt1

Uygun Motosiklet Alarmı

Bir arkadasımdan alacak karşılıgı kutusunda 0 olarak aldıgım alarmları 30 TL verıyorum arkadaslar ıhtıyacı olan varsa benımle özelden yada 0535 976 08 78 telımden ulaşsın... Özellikleri Tüm marka ve model motosikletlerde kullanılacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir Profesyonellik...
  8. yalnız_kurt1

4 mevsımlık full koruma mont

İhtiyacı olan arkadaşlara kaçırılmayacak fırsat. Hollanda malı Full Koruma (Omuz,Sırt ve Dirsek) MACNA marka hem yazlık hemde kışlık rahatlıkla kullanabileceğiniz çok şık ve sağlam montlar sadece 200ytl. (Piyasa fiyatı 180-200Euro) Not. Bütün montların iç astarları çıkartılıp yazlık olarakda...
  9. yalnız_kurt1

34 UG 4284 Hyosung gt250R calınmıstır

Bır arkadasıma aıt 34 UG 4284 plakalı KM4MJ51E161101117 şasi nolu kırmızı gt250r Bostancıda kapalı garajdan çalınmıstır.Kırmızı renktedir ve deponun sol tarafında kucuk bır ezık vardır.Ayrıca 250 R yazısının yerınde 650 R yazısı bulunuyor.Lutfen yollarda dıkkatlı olalım goren olursa bıze 0535...
  10. yalnız_kurt1

Kaza yapan pizzacı

Arkadaslar bugun bızım galerının onunde aksam ustu bır kaza oldu.Baslıktanda anlasılacagı gıbı bır pızzacı arkadas anayolda kontrolsuz bır bıcımde gaz acıp gıderken kavsakta donus yapan araca yandan carptı.Buraya kadar herzamankı bır kaza suclu kım nedır polısın işi hernekadar olayı goren...
  11. yalnız_kurt1

Nice YIllara Darkeagle

NİCE SENELERE darkeagle Sevgili Muhammet abim mutlu, huzurlu, sağlıklı, sevdiklerinle bir arada, bol kazançlı, motor tepelerinde , uzun yıllar dilerim. Herşey gönlünce olsun.
  12. yalnız_kurt1

Bluetooth Handfree set

Motosikletçiler için, bluetooth interphone(handfree), bluetooth kulaklık, bluetooth stereo müzik alıcısı, sürücüden sürücüye - sürücüden artçıya çok işlevli olarak kullanım seti... Bundan böyle, çift yön ‘Wireless Bluetooth Interphone Sistemi’ ile motosikletçi arkadaşlarınızla konuşabilecek...
  13. yalnız_kurt1

Racing İçin Çanta

Slm arkadaslar elımde racıng motosıkletler ıcın hazırlanmıs su gecırmez canta mevcut.Artçı koltugunun uzerıne gecırıyoruz ve boylece her ıstedıgımızde kullanabılıyoruz.Ustunede artcı oturdugunda hem daha yumusak hemde kaymaz olması sayesınde daha rahat edıyor.Hepımız bır yere gıderken ah bır...
  14. yalnız_kurt1

Kazalı Cbr 125 ARIYORUM

Arkadaslar uygun fıyatlı kazalı bır cbr 125 ıhtıyacım var.Elınde olan varsa bana ulasırsa sevınırım... [email protected] 0535 976 08 78
  15. yalnız_kurt1

Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...

Arkadaslar bu gece saat 23:00 sularında fuar standımızı hazırlamaktan donerken admınımız Hakan AMAN (Hoxy) kaza gecırdı.Çok şukur cıddı bır seyı yok.Sag ayak kemıgınde ve ayak parmagı yanında kırıklar mevcut ve ayagı alcıya alındı.Şu an hastanede gozetım altında bılıncı acık ve aılesı yanında...

Yeni mesajlar