- Konu Yazar
Motosikletçiler için, bluetooth interphone(handfree), bluetooth kulaklık, bluetooth stereo müzik alıcısı, sürücüden sürücüye - sürücüden artçıya çok işlevli olarak kullanım seti...
Bundan böyle, çift yön ‘Wireless Bluetooth Interphone Sistemi’ ile motosikletçi arkadaşlarınızla konuşabilecek, artçınızla sohbet edebilecek, hiç bir düğmeye basmadan gelen cep telefonu çağrılarınıza yanıt verebilecek, konuşabileceğiniz kimse yok ise A2DP(stereo bluetooth) destekleyen cep telefonunuzdan veya MP3’ünüzden müzik dinleyebilecek, GPS’inizden gelen mesajları dinleyebilecek ve bütün bunları motor kullanırken yapabileceksiniz!!!
Bunları gerçekleştirebilmek için sadece normaldeki gibi bir kask takmaya ihtiyacınız olacak. Bu sistemi alarak kullanmaya başladığınızda, alabileceğiniz en iyi şeyi aldağınızı hissedeceksiniz. Üstelik bu sistem gerçek bir ‘handfree’ sistemidir.
İsteyenler bana ulaşıp yerınde test edebılırler.Tek ürün fıyatı 200 TL iki ürun fıyatı 350 TLdir.İsteyen bana 0535 976 08 78 ulaşabılır...
BELLİ BAŞLI ÖZELLİKLER
• İki sürücü arasında konuşma mesafesi 500 metre
• Bluetooth sistemi ile gerçek eş zamanlı wireless iletişim
• 7 saate kadar konuşma
• Gelen cep telefonu aramalarını güvenli olarak otomatik yanıtlama
• İleri düzeyde A2DP & EDR bluetooth profili
• Stereo müzik / audio fonksiyon (cep telefonundan / MP3’den / GPS’den alma)
• DSP teknolojisi ile rüzgar sesini kesme
• Bütün hava koşullarında kullanılabilirlik, su geçirmezlik
• 2 yıl garantili

Bundan böyle, çift yön ‘Wireless Bluetooth Interphone Sistemi’ ile motosikletçi arkadaşlarınızla konuşabilecek, artçınızla sohbet edebilecek, hiç bir düğmeye basmadan gelen cep telefonu çağrılarınıza yanıt verebilecek, konuşabileceğiniz kimse yok ise A2DP(stereo bluetooth) destekleyen cep telefonunuzdan veya MP3’ünüzden müzik dinleyebilecek, GPS’inizden gelen mesajları dinleyebilecek ve bütün bunları motor kullanırken yapabileceksiniz!!!
Bunları gerçekleştirebilmek için sadece normaldeki gibi bir kask takmaya ihtiyacınız olacak. Bu sistemi alarak kullanmaya başladığınızda, alabileceğiniz en iyi şeyi aldağınızı hissedeceksiniz. Üstelik bu sistem gerçek bir ‘handfree’ sistemidir.
İsteyenler bana ulaşıp yerınde test edebılırler.Tek ürün fıyatı 200 TL iki ürun fıyatı 350 TLdir.İsteyen bana 0535 976 08 78 ulaşabılır...
BELLİ BAŞLI ÖZELLİKLER
• İki sürücü arasında konuşma mesafesi 500 metre
• Bluetooth sistemi ile gerçek eş zamanlı wireless iletişim
• 7 saate kadar konuşma
• Gelen cep telefonu aramalarını güvenli olarak otomatik yanıtlama
• İleri düzeyde A2DP & EDR bluetooth profili
• Stereo müzik / audio fonksiyon (cep telefonundan / MP3’den / GPS’den alma)
• DSP teknolojisi ile rüzgar sesini kesme
• Bütün hava koşullarında kullanılabilirlik, su geçirmezlik
• 2 yıl garantili

Son düzenleme: