xXPaSHaXx kullanıcısının son içeriği

1. xXPaSHaXx

koltuk altindaki dugme ne ise yariyor honda pcx ?

bugun yeni farkettim koltuk altinda citcitli bir dugme var koltuk kapaninca basili kaliyor isikta yok ne ise yariyor bu motor honda pcx
  2. xXPaSHaXx

motorum fazla benzin yakıyor ne yapmam gerekiyor?

selam arkadaslar dün bitane mondial zat aldım sürüsü rahat hersey yolunda sorun yok ama benzin durumu pek iyi gelmedi bana motor 2006 garaj motoru 20.000 km de 90 üstüne cıkamadım düz yolda motor sıfır gıbı bakılmıs oldukca temız daha oncekı motorumda denemıstım asya sharktı 20 tl benzınle 130...
  3. xXPaSHaXx

İlk vitesli motorum olucak hangisini önerirsiniz..!!

Merhaba arkadaslar bu zamana kadar hep scooter kullandım mondial zat ve mondial 150 hs-zc modellerını kullandım helıyetımı aldım ama artık vıteslı motor dusunuyorum hıc tecrubem yok ılk defa olucak allah nasip ederse butcem 3500 tl hangı motorla baslamak benım ıcın daha ıyı olur ögrenmek ıcın...
  4. xXPaSHaXx

mondialden sonra burgmana gecilirmi?

selam arkadaslar yaklasık 2 gün önce mondial 150 zc motorumu sattım suzuki burgman 400 almak ıstıyorum yalnız kafama takılan bazı seyler var 150 cc çin malı bir motordan sonra burgmanda zorluk cekermıyım hakımıyet acısından arkadaslara sordugumda cok serı alet bence 250 lılık al 150 cc gıbı...
  5. xXPaSHaXx

motora bi haller oldu sorun nerede acaba?

motorda varyatör ve kayıs degıstım tek kısı gayet ıyıydım servısıme gıttım bakımlarımı yaptırdım tıkır tıkır sorun yok gecenlerde motora 2 kısı bındık e5 de motoru bayagı zorladım gaz sonda gıttım malum e 5 te yavas gıdemıyoruz.!camlıcanın yokuslarını bılırsınz sorunn yoktu en son yokus yanı...
  6. xXPaSHaXx

viraj korkusunu nasıl yenerim.???

motorla yolculuk ettıgımde cogu arkadasım soyluyor vıraja dik giriyorsun diye toparlaman cok zor gibilerindne konusuyorlar vıraj gordugumde korku baslıyor nedenını bılmıyorum sankı motor altıman kacıcakmıs gıbı hıssedıyorum yada dusucekmısım gıbıme gelıyor vırajları alamıyorum motorum mondial...
  7. xXPaSHaXx

150 mondial zc çekişte sorun var?

motoru ıkınc el ve garantılı faturalı aldım motor 2010 trafık cıkıslı ama km 18000 km de ve temız durumda oldukca sıfır gıbı ama gel gelelım cekısıne motorda daha once kullandıgım gıbı o cekısı o her gazı cevırdıgımde olan tokluk yok sankı yag gıbı kayıyor motor hızlanıyr bırden ama ole ahım...
  8. xXPaSHaXx

scooter atesleme sorunu?

selam arkadaslar 2 gun once motor bıraz zor calısıyodu sımdı atesleme yapmıyor ayaktan calısıyor motor 2010 model sıfır sayılır atesleyıcı dugmeye bastıgımda tık tık dıye carpma sesı gelıyor aku full gorunuyor ama atesleme yapmıyor bu sorun nerden kaynaklı olabılır acaba yardımlarınıızı...
  9. xXPaSHaXx

hangi lastiği almalıyım??

selam arkadaslar kısmetse 1 hafta sonra kanuni deer 152 motorunu alıyorum ancak kaymaması ıcın lastıkte dusunuyorum lastıklere pek guven olmuyor yol tutusu ve vırajlarda ozellıkle yagıslı havalarda kullanabılecegım bır lastık onerınız varmı?? cok pahalı bır lastık aramıyorum guvenlı hıssedeyım...
  10. xXPaSHaXx

Otomatik vites racing tavsiyesi.!!!

merhaba arkadaslar racing tarzı bır motor almak ıstıyorum kanuni deer 152 dusunuyorum ancak motor bana bıraz cılız geldı baska bu tarz motor onerısı olan vamı ıkıncı el alıcam ve gorunumu racing olup otomatik vıtes olucak cunkı hep scooter kullandım butcem 1500 tl:cat:
  11. xXPaSHaXx

ruhsat işlemi nasıl oluyor.!!

selam arkadaslar.!! dün noter satısıyla ikinci el motor aldım gıdıp sıgortasını yaptırdım ruhsatta muayenesı 2013 zaten 5 ay once sıfır alınmıs bır motor ordan karakola gıttım ruhsatı ustume almak ıcın sıra numarası alın dedıler arandım durdum sıra numarası makınesı yok ınternet uzerındne...
  12. xXPaSHaXx

[B]Mondial 150 HS rüzgar camı takılabilirmi[/B]

150 HS modelınde ruzgar camı yok ruzgar camı takılabılırmı fikri olan::puro::
  13. xXPaSHaXx

Maltepe bagdat caddesi yola dikkat 13.02.2011

Bugun motorla MALTEPE-BAGDAT CADDESİ- [TALAT PASA BASLANGICI] gecerken motor kayarak 2 kişi düştük o yoldan gecen arkadaslar yola dikkat edin yol 300 metre boyunca yagla kaplıdır ogrendıgım kadarıyla tanker devrılmıs yag tasıyan butun yol sahıle cıkıs ve bagdat caddesı yagla kaplıdır bugun 6...
  14. xXPaSHaXx

Kararsız kaldım yardım ve önerilerinizi bekliyorum.!!

öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım diyebiirim sitenizi bayagı inceledim bayagı yararlı bılgıler var 4 saattır ıncelıyorum dıyebılırım yakında bir motor almayı dusunuyorum yalnız karar veremedim bana yardımcı olursanız sevınırım gercı bır suru onerı konusu mevcut ama yınede tatmın...

Yeni mesajlar