xRedian kullanıcısının son içeriği

1. xRedian

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

HDI'de Muhammed ve Onur diye iki arkadaş var, denk gelirsen mutlaka tüm derdini anlat. Yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim işlemim de 55 gün civarı sürdü. Ancak son anlarda bu iki arkadaş sayesinde süreç hızlandı. Biraz da baskı kurdum merkeze. (Genel Merkez'e gittim...
  2. xRedian

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Doğru bir savunma ve avukatla çok fazla etkisi oluyor. Yazışmaların tamamı yarı tebligat görevi görüyor. Bildirim yaptığın sürece o bildirimi işleme almak zorundalar. Görmedik etmedik savunmaları kanunda geçerlilik kazanmıyor. Ne yazık ki mahkeme uzun sürüyor, ancak buna değiyor. Manevi...
  3. xRedian

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

Dostum geçen sene temmuzda ben de aynı süreci yaşadım. Geçmiş yazılara bakabilirsin. Tüm süreci anlattım. Sana şunu söyleyebilirim: Hiçbir şekilde peşini bırakma. Sen baskı yaptıkça bunalıp işi hızla bitirmeye uğraşırlar. Çünkü 45 günlük yasal süreleri var ve imkanları olsa onu da aşacaklar...
  4. xRedian

Fatih Belediyesi Otopark Kararı Skandalı

Karagümrük tarafında arıyordum. 2 ay sonra yine arayacağım. Özel otoparklar var, ancak onlar güvenilir değil. Yaşanılan bazı olaylar oldu bu bölgede. Vatan yolunda, kaymakamlığın arkasında bir yer var, gidip motoru alana kadar iş yerime varırım.
  5. xRedian

Musatti Milanio S400 için Lastik Önerisi

Sadece Anlas lastikleri tam uyum sağlıyor. Şu an önde Winter Grip takılı. Arkada Michelin var. Alternatif olarak yapı farkını göze alarak bir inç büyük lastik takabiliyoruz. En azından garanti servisi bu teklifi sundu. Kuzendeki motora bunu uyguladık. Doğru basınç ile çok fark etmedi. Sadece...
  6. xRedian

Vlog için SJCam yada Akaso kullanan var mı?

Bu arkadaşın sözüne kulak verin. 11 versiyonunu kullanıyorum. Görsel olarak tatmin etmez, idare eder. Ses olarak hiçbir beklenti vermez. Rüzgar yokken hışırtı yapıyor. Ancak evde yayın yapanların işine yarar. Satacağım da, yedek kamera olarak lazım olur diye bekletiyorum.
  7. xRedian

Musatti Motor Kullanıcıları

Hayırlı olsun dostum. Umarım utandırmaz. Ben kaza yaptım ama servisle muhabbetim hala var: Son 2 aydır çok fazla şikayet geliyormuş musatti grubuyla ilgili. Temennim umarım muayene dışında yolun düşmez. Yedek parçayı 2-4 ay aralığında buluyorlarmış. Sözde fabrika/depo Türkiye'deymiş, ama icraat...
  8. xRedian

Cafe Racer Projem Son Hali

Konuya destek sorum olacak: Bu tarz giydirmeler yapıldığında trafiğe çıkmak için muayene işlemleri gerekmiyor muydu? Full grenaj giydirsek trafikte öylece yol alabilir miyiz? Kardeşim emeğine sağlık, çalışmaya başlaman bile bir cesaret. Vazgeçmeden devam et. Takipteyim.
  9. xRedian

İlk defa trafiğe çıkmak

Kardeşim panik yapma. Duanı oku, sağ şeride geç, dörtlüyü yak ve hafif gazla açılışı yap. 30-40 başlangıç için iyi. Otobana çıkman gerekiyorsa (mecbursan) 50-60 aralığında yine sağdan sinyaller açık ilerle. İstiyorsan yanına a4 yazısı hazırla, plakanın üstünde her hangi bir sabit yere veya sırt...
  10. xRedian

Kaza sorusu

Haklısın. Benim belirtmek istediğim sigorta tarafıydı. Sigorta bu durumda karşılama yapmıyor. Dalavere işlerine yöneliyor. Ancak şöyle bir durum var: Karşı taraf işin üzerine giderse bu konu da davaya dahil olur. Yani şöyle söyleyeyim, b ehliyetin varken tır sürmeye çalışmak gibi bir şey...
  11. xRedian

Kaza sorusu

%100 kusurlu. 1- Ehliyet yetersizliği 2- Filtreleme 3- Trafiği tehlikeye atma yönünde hareket 4- Trafikte saygıya aykırı sürüş 5.... Ek Not: Çarpma açısını hesaplarsak yandan veya arkadan temas noktasına yöneldin. Umarım araca vurmamışsındır. Gider de gider. Muhtemelen Sadece kaskın olduğunu...
  12. xRedian

(2025) Türkiye'de 8 ayda 76.000'in üzerinde motosiklet kazası yaşandı

Mordor'un yolları taştan, Saruman sen çıkarttın beni yine baştan, edasıyla sürenler ve Ötme Bülbül Ötme türküleriyle kullananlardan alınmış istatistik verisinden başka bir şey değil. Sebep yok, detay yok, eğitim istatistiği, yaş, kullanım amacı verisi yok. Sadece kaza yapan bu kadar, sözleriyle...
  13. xRedian

Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Geçmiş olsun kardeşim. Yakın zamanda Haberlere çıkan, kuryeyle çarpışan sen misin? Market önünde oluyor, market kamera kayıtlarını göstermişlerdi.
  14. xRedian

Askerlikte neler öğrendiniz?

Bak kardeşim, baştan anlatayım sana: İlk teslim olurken seni zimmetliyorlar. Başın, saçın her şeyin devletin oluyor. Bu sebeple seni hor kullanıyorlar. Mesela izmarit toplayacaksın. Tuvalet temizleyeceksin. Falan filan. Şansın varsa meslekten gidersin. Bir nebze rahat geçer askerliğin. (Gerçi...
  15. xRedian

Ehliyet Yazılı Sınavına Giriş Belgesi

Normal değil. Belli sınav dönemleri bulunmakta. Eğer bildiri yapılmışsa en yakın sınav takvimine sizi alıyorlar. Kurs yerinizle doğrudan görüşün. Orada farklı bir durum olabilir. Eğer laf çeviriyorlar ise kurs iptalini iste. Ücret iadesi talep et. Eğer kayıt için paranı aktarmışlarsa zaten iade...

Yeni mesajlar