Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Merhaba bana çarpan kişi yabancı uyruklu kurye polisten kaçarken ters şeritten bana çarptı. Fotoğraf çektim
Ambulans çağırdılar ben de karakola ifade vermeye geldim.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor polisler düzgün cevap vermiyor.

Geçmiş olsun kardeşim.
Yakın zamanda Haberlere çıkan, kuryeyle çarpışan sen misin? Market önünde oluyor, market kamera kayıtlarını göstermişlerdi.

Motosikleti
yok:(
Geçmiş olsun burak. Şansız adammışsın diyeceğim ama o kadar çok afganı suriyelisi var ki istatistlik olarak bunlarla kaza yapman şansızlık değil yüzdesel olarak pastada büyük bir dilim artık. Aklımdan geçenleri yazsam polis kapıda biter o yüzden susuyorum. dikkat et kendine

Tutanağı alacak Burak ile görüştük sigortası var mı bakacaktım ama plakayı alamamış.
Düzgün iş yapmamışlar.
Yine her zaman ki gibi bütün bilgilerimiz herkesin elinde.
Buradan da uyarayım herkesi dün kaza yapan Burak kardeşi avukatlık şirketleri arıyor yaralanmanız varsa vekalet verin yardımcı olalım diye.
İnşallah kimse kaza yapmaz ama başınıza gelirse dikkat edin.
Sigortanız var zaten onlar ilgilenecek avukatlık bir durum olduğunda kendi avukatınızı devreye sokarsınız.
Maalesef bütün bilgilerimiz herkesin elinde.
Dün olan kazanın nasıl avukatlık şirketine gittiğine şaşırıyorum.
Kendim bizzat aradım Türkiye geneli yaralanmalı kazalara bakıyoruz dedi.
Nasıl buldunuz dedim cevap yok .

Motosikleti
Triumph Trident 660
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun burak. Şansız adammışsın diyeceğim ama o kadar çok afganı suriyelisi var ki istatistlik olarak bunlarla kaza yapman şansızlık değil yüzdesel olarak pastada büyük bir dilim artık. Aklımdan geçenleri yazsam polis kapıda biter o yüzden susuyorum. dikkat et kendine
Teşekkürler haklısın

Motosikleti
Hero Dash 125
Tutanağı alacak Burak ile görüştük sigortası var mı bakacaktım ama plakayı alamamış.
Düzgün iş yapmamışlar.
Yine her zaman ki gibi bütün bilgilerimiz herkesin elinde.
Buradan da uyarayım herkesi dün kaza yapan Burak kardeşi avukatlık şirketleri arıyor yaralanmanız varsa vekalet verin yardımcı olalım diye.
İnşallah kimse kaza yapmaz ama başınıza gelirse dikkat edin.
Sigortanız var zaten onlar ilgilenecek avukatlık bir durum olduğunda kendi avukatınızı devreye sokarsınız.
Maalesef bütün bilgilerimiz herkesin elinde.
Dün olan kazanın nasıl avukatlık şirketine gittiğine şaşırıyorum.
Kendim bizzat aradım Türkiye geneli yaralanmalı kazalara bakıyoruz dedi.
Nasıl buldunuz dedim cevap yok .

Geçen sene ben de kaza yaptığımda aramaya başladılar. Avukatlık firmaları polisle,ambulans personeliyle, hastanedeki bilgi işlem personeliyle, çekici şöförüyle ve daha bir çok kaza anında sizinle muhattap olan kişilerle ortak çalışıyor. Bir tanesinden kaçsanız diğeri numaranızı avukatlık bürolarına iletiyor. Bu kişi bilgilerini ilettikleri için de avukatlık bürolarından maaş gibi para alıyorlar. Benim yapmış olduğum kazanın üzerinden bir sene geçti ve adli tıptan rapor almaya gittim geçen gün. Rapor için gelen bir arkadaş şöyle bahsetti "Kaza yaptım ve ambulansa binerken avukatlık ofisleri geçmiş olsun diye aramaya başladı." numarasını o anda sadece polise ve 112 acil ambulans görevlilerine vermiş.

2024 Ağustos ayında yapmış olduğum kazanın dosyasını polis merkezi Şubat ayında savcılığa göndermişler. :) Şikayetçiyim dedim ama bir sene oldu daha dava dosyası açılmadı, mahkeme günü falan belli değil.

Bu avukatlık ofislerinden aramalar beni o kadar bunaltmaya başladı ki kibarca istemiyorum dediğimde ısrarcı davranıyorlar. Alttan almayın, üst perdeden konuşun ve dalga geçin.

Ben arayanlara artık bir sorununuz sakatlığınız var mı dediklerinde "Evet bazı sorunlar yaşıyorum ancak utanıyorum söylemeye" diye lafa giriyordum . Bunlar da utanmayın sağlık bu dinliyorum dediklerinde basıyordum makarayı "Çüküm 2cm sağa doğru eğildi. Bilmiyorum kaza ile bir alaksı var mı?" yada " Kazadan sonra ereksiyon problemleri yaşıyorum" gibi şeyler söylediğimde s.ke s.ke telefonu kapatıyorlardı. Hatta bir gün, bir büro çalışanı durumu sindirememiş avukatına söylemiş, avukat bilmem kim diye birisi aradı beni.

Çalışanımıza terbiyesizlik yapmışsınız cart curt dedi. Ben de sağlık sorunum olup olmadığını sordu ve sorunlarımı ilettim şeklinde yanıt verdim. Benim de size sormak istediğim bir kaç sorum var dedim. "Avukatsınız KVKK'nin ne demek olduğunu biliyorsunuz di mi? Benim talebim, açık rıza beyanım, onayım olmadan beni neden arıyorsunuz? Bu hakkı kendinizde nereden buluyorsunuz. Yaptığınız suç dediğimde git istediğin yere şikayet et diyecek kadar pişkinler.

Sonuç olarak Burak'ı bu aralar pek sık, sonrasında seyrekleşecek şekilde çok arayacaklar. Ya ben bir avukatla anlaştım desin kapatsın telefonu yada benim gibi bel altı makaraya vursun eğlensin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun kardeşim.
Yakın zamanda Haberlere çıkan, kuryeyle çarpışan sen misin? Market önünde oluyor, market kamera kayıtlarını göstermişlerdi.
Teşekkürler basın gelmedi, ama evde telefondan çekip kanallara gönderen var ise bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sene ben de kaza yaptığımda aramaya başladılar. Avukatlık firmaları polisle,ambulans personeliyle, hastanedeki bilgi işlem personeliyle, çekici şöförüyle ve daha bir çok kaza anında sizinle muhattap olan kişilerle ortak çalışıyor. Bir tanesinden kaçsanız diğeri numaranızı avukatlık bürolarına iletiyor. Bu kişi bilgilerini ilettikleri için de avukatlık bürolarından maaş gibi para alıyorlar. Benim yapmış olduğum kazanın üzerinden bir sene geçti ve adli tıptan rapor almaya gittim geçen gün. Rapor için gelen bir arkadaş şöyle bahsetti "Kaza yaptım ve ambulansa binerken avukatlık ofisleri geçmiş olsun diye aramaya başladı." numarasını o anda sadece polise ve 112 acil ambulans görevlilerine vermiş.

2024 Ağustos ayında yapmış olduğum kazanın dosyasını polis merkezi Şubat ayında savcılığa göndermişler. :) Şikayetçiyim dedim ama bir sene oldu daha dava dosyası açılmadı, mahkeme günü falan belli değil.

Bu avukatlık ofislerinden aramalar beni o kadar bunaltmaya başladı ki kibarca istemiyorum dediğimde ısrarcı davranıyorlar. Alttan almayın, üst perdeden konuşun ve dalga geçin.

Ben arayanlara artık bir sorununuz sakatlığınız var mı dediklerinde "Evet bazı sorunlar yaşıyorum ancak utanıyorum söylemeye" diye lafa giriyordum . Bunlar da utanmayın sağlık bu dinliyorum dediklerinde basıyordum makarayı "Çüküm 2cm sağa doğru eğildi. Bilmiyorum kaza ile bir alaksı var mı?" yada " Kazadan sonra ereksiyon problemleri yaşıyorum" gibi şeyler söylediğimde s.ke s.ke telefonu kapatıyorlardı. Hatta bir gün, bir büro çalışanı durumu sindirememiş avukatına söylemiş, avukat bilmem kim diye birisi aradı beni.

Çalışanımıza terbiyesizlik yapmışsınız cart curt dedi. Ben de sağlık sorunum olup olmadığını sordu ve sorunlarımı ilettim şeklinde yanıt verdim. Benim de size sormak istediğim bir kaç sorum var dedim. "Avukatsınız KVKK'nin ne demek olduğunu biliyorsunuz di mi? Benim talebim, açık rıza beyanım, onayım olmadan ben neden arıyorsunuz? Bu hakkı kendinizde nereden buluyorsunuz. Yaptığınız suç dediğimde git istediğin yere şikayet et diyecek kadar pişkinler.

Sonuç olarak Burak'ı bu aralar pek sık, sonrasında seyrekleşecek şekilde çok arayacaklar. Ya ben bir avukatla anlaştım desin kapatsın telefonu yada benim gibi bel altı makaraya vursun eğlensin.
Abi bugün 10 kisi rahat aradı bir süre böyle olacak evet sigortaya düşüncede değer kaybı için arıyorlar rezil bir sistem

Çalışanımıza terbiyesizlik yapmışsınız cart curt dedi. Ben de sağlık sorunum olup olmadığını sordu ve sorunlarımı ilettim şeklinde yanıt verdim. Benim de size sormak istediğim bir kaç sorum var dedim. "Avukatsınız KVKK'nin ne demek olduğunu biliyorsunuz di mi? Benim talebim, açık rıza beyanım, onayım olmadan beni neden arıyorsunuz? Bu hakkı kendinizde nereden buluyorsunuz. Yaptığınız suç dediğimde git istediğin yere şikayet et diyecek kadar pişkinler.

İşte ben şahsi olarak bir kişinin numarasını asla başkasına vermem büyük bir suç.
Burak daha dün kaza yaptı ne ara verdiniz aradınız bir de diyor ki yaralanması var mı?(yoksa sigorta şirketini arasın bize ekmek çıkmaz muhabbeti)
Nasıl bir istihbarat ağları var maşallah.
Herkes her insanın bilgisine ulaşabiliyor muhteşem işleyiş.

Motosikleti
Hero Dash 125
Avukatlık büroları saydığım çalışanlara aylık maaş şeklinde para ödeyerek kendi network ağını kuruyor.

Ayrıca panelcilik var o iş ise başlı başına bir tehlike.

Ne vereyim abime? :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tanık olarak daha geçenlerde benden bilgi aldılar muhtemelen 2 aya falan açılır ya da kovuşturmaya gerek yoktur der adaletimiz.
Hukuk sistemimize güvenemiyorum, "çocuğu inşallah domaltırlar da bir daha klavye başına oturamaz" diyeceğim ama cennet vatanımda zor.

Büyük ihtimal 2. şık olacak...
Muhtemelen öyle olacak .
Bana göre hırsızlıktan daha büyük bir suç birinin bilgilerini almak yayınlamak.
Burak kaza yapıyor arkadaşının belki haberi yok avukatlar arıyor :D
Her şeye dikkat etmek lazım.

Şimdi tekrar konuştuk tutanağı attı ne yazık ki tutanak tutanlar sadece 52/1-B cezası yazmışlar .
Bir şekilde zararı giderilir ama uğraşır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125
Tekrar söylüyorum Burak avukat şart. Tutanağa itiraz falan etmek gerekir. Danışmak bedava, ara bir durumunu anlat. Bir yorumlasın durumunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar