Geçen sene ben de kaza yaptığımda aramaya başladılar. Avukatlık firmaları polisle,ambulans personeliyle, hastanedeki bilgi işlem personeliyle, çekici şöförüyle ve daha bir çok kaza anında sizinle muhattap olan kişilerle ortak çalışıyor. Bir tanesinden kaçsanız diğeri numaranızı avukatlık bürolarına iletiyor. Bu kişi bilgilerini ilettikleri için de avukatlık bürolarından maaş gibi para alıyorlar. Benim yapmış olduğum kazanın üzerinden bir sene geçti ve adli tıptan rapor almaya gittim geçen gün. Rapor için gelen bir arkadaş şöyle bahsetti "Kaza yaptım ve ambulansa binerken avukatlık ofisleri geçmiş olsun diye aramaya başladı." numarasını o anda sadece polise ve 112 acil ambulans görevlilerine vermiş.
2024 Ağustos ayında yapmış olduğum kazanın dosyasını polis merkezi Şubat ayında savcılığa göndermişler.

Şikayetçiyim dedim ama bir sene oldu daha dava dosyası açılmadı, mahkeme günü falan belli değil.
Bu avukatlık ofislerinden aramalar beni o kadar bunaltmaya başladı ki kibarca istemiyorum dediğimde ısrarcı davranıyorlar. Alttan almayın, üst perdeden konuşun ve dalga geçin.
Ben arayanlara artık bir sorununuz sakatlığınız var mı dediklerinde "Evet bazı sorunlar yaşıyorum ancak utanıyorum söylemeye" diye lafa giriyordum . Bunlar da utanmayın sağlık bu dinliyorum dediklerinde basıyordum makarayı "Çüküm 2cm sağa doğru eğildi. Bilmiyorum kaza ile bir alaksı var mı?" yada " Kazadan sonra ereksiyon problemleri yaşıyorum" gibi şeyler söylediğimde s.ke s.ke telefonu kapatıyorlardı. Hatta bir gün, bir büro çalışanı durumu sindirememiş avukatına söylemiş, avukat bilmem kim diye birisi aradı beni.
Çalışanımıza terbiyesizlik yapmışsınız cart curt dedi. Ben de sağlık sorunum olup olmadığını sordu ve sorunlarımı ilettim şeklinde yanıt verdim. Benim de size sormak istediğim bir kaç sorum var dedim. "Avukatsınız KVKK'nin ne demek olduğunu biliyorsunuz di mi? Benim talebim, açık rıza beyanım, onayım olmadan ben neden arıyorsunuz? Bu hakkı kendinizde nereden buluyorsunuz. Yaptığınız suç dediğimde git istediğin yere şikayet et diyecek kadar pişkinler.
Sonuç olarak Burak'ı bu aralar pek sık, sonrasında seyrekleşecek şekilde çok arayacaklar. Ya ben bir avukatla anlaştım desin kapatsın telefonu yada benim gibi bel altı makaraya vursun eğlensin.